Šćepovići opet zajedno!

Stefan Šćepović bi u nedelju trebalo da doputuje u Sekešfehervar na završne pregovore sa Videotonom.

Fudbal 28.01.2018 | 08:45
Šćepovići opet zajedno!
Braća Marko i Stefan Šćepović ponovo će zaigrati u istoj ekipi. Marko je od letos član mađarskog Videotona, a sada će mu se u tom klubu pridružiti i Stefan koji je će u nedelju doputovati u Sekešfehervar kako bi prošao preglede i potpisao ugovor.

Stariji Šćepović je pod ugovorom sa španskim Hetafeom, ali je prethodnih šest meseci bio na pozajmici u drugoligašu Sportingu iz Hihona.

On je u prvom delu sezone odigrao 15 mečeva i dao četiri gola za Sporting, ali je šansu uglavnom dobijao sa klupe zbog čega je izrazio želju da promeni sredinu.

To je Šćepoviću bio drugi mandat u Sportingu, a prethodno je igrao u sezoni 2013/14 kada je na 39 utakmica u Segundi dao 23 gola, a takvi nastupi su mu kasnije doneli i transfer u škotski Seltik.

Braća Šćepović su zajedno igrala u Partizanu u prvoj polovini sezone 2012/13. Inače, Videoton, na čijoj klupi sedi Marko Nikolić, trenutno zauzima drugo mesto u mađarskom šampionatu sa tri boda manje od Ferencvaroša.

Ako se ovaj transfer realizuje, Stefan Šćepović će biti treći srpski napadač u timu iz Sekešfehervara, jer tamo pored njegovog mlađeg brata igra i Danko Lazović.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar