Због Мркоњића позлило Дачићу!

Пошто је почасни председник СПС поручио да је спреман да поново сарађује с Ђиласом, Дачићу скочио шећер и слошило му се, једва издржао дан на ногама.

Свијет 27.01.2018 | 11:07
Због Мркоњића позлило Дачићу!
Милутин Мркоњић, почасни председник СПС, доћи ће главе свом шефу, лидеру социјалиста Ивици Дачићу. Како сазнајемо, због последњег Мркоњићевог иступа у јавности, када се похвалио како би подржао Драгана Ђиласа, љутог противника СНС с којим су социјалисти на власти, Дачићу је озбиљно позлило!

Лидеру СПС, који је у Њујорку у Уједињеним нацијама, драматично је скочио шећер и тешко је завршио све обавезе предвиђене протоколом.

- Кад је видео шта је Мркоњић рекао, Дачићу дословно није било добро. На све то, одмах су почеле да се нижу и реакције челника СНС. Веома се узрујао, јер социјалисти имају одличну сарадњу с напредњацима и овакве глупости им не требају. Скочио му је шећер, било му је веома лоше - каже извор Курира из делегације која је с министром спољних послова у Њујорку.

Мора да гаси ватру

- Притом, ово није први пут да Мркоњић боцка коалиционе партнере. Иако Дачић вешто плива и смирује страсти унутар странке, заиста се уморио од тога да стално гаси ватру. Веома се узрујао због целе приче са Ђиласом.

А поред Мркоњића, Дачићу су главобољу задавале и комшије, званичници из Хрватске који су се оштро противили организовању изложбе „Јасеновац - право на незаборав“ у УН.

- С једне стране напади Хрватске, с друге стране, у Србији, Мркоњић подржава Ђиласа, а у власти су са СНС... Није ни чудо што му се слошило. Једва је дан изгурао на ногама - додаје наш извор из делегације.

Чим оде, хаос

Лидер социјалиста у разговору за Курир потврђује наша сазнања.

- Нећу у детаље. Сада сам добро, што је најбитније. Мрки могу само да поручим, ево преко вашег листа: „Ако се не смириш, носићеш ме на души“. Шлогираћу се једном због њега и свих тих беспотребних ствари. Чим одем из земље, моји из странке ми направе неку глупост - казао је Дачић.

Подсетимо, Мркоњић је пре два дана, говорећи о сарадњи с Драганом Ђиласом, казао да је увек спреман да сарађује са доказаним стручњаком. Ова његова изјава изазвала је буру у владајућој коалицији.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Стари Лисац

27.01.2018 13:33

Искусни Мрка израчунао да Вучић губи изборе у Београду и већ се престројава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Колега Мој,

27.01.2018 16:10

треба да знате,ко су ђиласовци били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стара дртина

27.01.2018 18:27

Излапио Мрка.

Name

АМА ЦОВЕЦЕ

28.01.2018 09:44

ВИАГРА ЈЕ ЦУДО ПОГОТОВУ НА ЕСТРАДИ

Name

Смоквин лист

28.01.2018 08:56

Дацицу сто не сутнес тога Мркоњица.Глуп је за политику као топ.Исто овако је у вријеме задњих избора говорио против Вуцица и једва их је СНС примила у коалицију.Сутни га.Ако му добро иде са Бекутом,то не знаци да је у свему даса.Цуј Ђилас му ваља.Па онда му поготово ваља Чеда Јовановиц.Сутни дилетанта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.01.2018 10:26

сто му не би ваљо урадио је објективно висе од Малог за свог мандата. Јест да је радио неке ствари и лосе ал није палио расвјету за нову годину кад јој вријеме није и давао за јелку велику лову. И 2 моста је направио сто није мала ствар. Е сад ко је с ким у коалицији то је вец други пар царапа,напредњацу контролису све у дрзави осим пар квартова у Београду ал то не знаци да су у стању да купе сваког,није свак добио министарско мјесто па да мора да сути и клима главом