Zbog Mrkonjića pozlilo Dačiću!

Pošto je počasni predsednik SPS poručio da je spreman da ponovo sarađuje s Đilasom, Dačiću skočio šećer i slošilo mu se, jedva izdržao dan na nogama.

Svijet 27.01.2018 | 11:07
Zbog Mrkonjića pozlilo Dačiću!
Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, doći će glave svom šefu, lideru socijalista Ivici Dačiću. Kako saznajemo, zbog poslednjeg Mrkonjićevog istupa u javnosti, kada se pohvalio kako bi podržao Dragana Đilasa, ljutog protivnika SNS s kojim su socijalisti na vlasti, Dačiću je ozbiljno pozlilo!

Lideru SPS, koji je u Njujorku u Ujedinjenim nacijama, dramatično je skočio šećer i teško je završio sve obaveze predviđene protokolom.

- Kad je video šta je Mrkonjić rekao, Dačiću doslovno nije bilo dobro. Na sve to, odmah su počele da se nižu i reakcije čelnika SNS. Veoma se uzrujao, jer socijalisti imaju odličnu saradnju s naprednjacima i ovakve gluposti im ne trebaju. Skočio mu je šećer, bilo mu je veoma loše - kaže izvor Kurira iz delegacije koja je s ministrom spoljnih poslova u Njujorku.

Mora da gasi vatru

- Pritom, ovo nije prvi put da Mrkonjić bocka koalicione partnere. Iako Dačić vešto pliva i smiruje strasti unutar stranke, zaista se umorio od toga da stalno gasi vatru. Veoma se uzrujao zbog cele priče sa Đilasom.

A pored Mrkonjića, Dačiću su glavobolju zadavale i komšije, zvaničnici iz Hrvatske koji su se oštro protivili organizovanju izložbe „Jasenovac - pravo na nezaborav“ u UN.

- S jedne strane napadi Hrvatske, s druge strane, u Srbiji, Mrkonjić podržava Đilasa, a u vlasti su sa SNS... Nije ni čudo što mu se slošilo. Jedva je dan izgurao na nogama - dodaje naš izvor iz delegacije.

Čim ode, haos

Lider socijalista u razgovoru za Kurir potvrđuje naša saznanja.

- Neću u detalje. Sada sam dobro, što je najbitnije. Mrki mogu samo da poručim, evo preko vašeg lista: „Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši“. Šlogiraću se jednom zbog njega i svih tih bespotrebnih stvari. Čim odem iz zemlje, moji iz stranke mi naprave neku glupost - kazao je Dačić.

Podsetimo, Mrkonjić je pre dva dana, govoreći o saradnji s Draganom Đilasom, kazao da je uvek spreman da sarađuje sa dokazanim stručnjakom. Ova njegova izjava izazvala je buru u vladajućoj koaliciji.

Izvor: Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Stari Lisac

27.01.2018 13:33

Iskusni Mrka izračunao da Vučić gubi izbore u Beogradu i već se prestrojava.

ODGOVORITE
Name

E Kolega Moj,

27.01.2018 16:10

treba da znate,ko su đilasovci bili.

ODGOVORITE
Name

stara drtina

27.01.2018 18:27

Izlapio Mrka.

Name

AMA COVECE

28.01.2018 09:44

VIAGRA JE CUDO POGOTOVU NA ESTRADI

Name

Smokvin list

28.01.2018 08:56

Dacicu sto ne sutnes toga Mrkonjica.Glup je za politiku kao top.Isto ovako je u vrijeme zadnjih izbora govorio protiv Vucica i jedva ih je SNS primila u koaliciju.Sutni ga.Ako mu dobro ide sa Bekutom,to ne znaci da je u svemu dasa.Cuj Đilas mu valja.Pa onda mu pogotovo valja Čeda Jovanovic.Sutni diletanta.

ODGOVORITE
Name

Re

28.01.2018 10:26

sto mu ne bi valjo uradio je objektivno vise od Malog za svog mandata. Jest da je radio neke stvari i lose al nije palio rasvjetu za novu godinu kad joj vrijeme nije i davao za jelku veliku lovu. I 2 mosta je napravio sto nije mala stvar. E sad ko je s kim u koaliciji to je vec drugi par carapa,naprednjacu kontrolisu sve u drzavi osim par kvartova u Beogradu al to ne znaci da su u stanju da kupe svakog,nije svak dobio ministarsko mjesto pa da mora da suti i klima glavom