Ален Омић: Дошао сам због најбољих навијача!

"Нисам слушао шта причају, дошао сам да играм кошарку", поручио је словеначки центар Ален Омић који се у добром светлу представио навијачима на свом дебију у црвено-белом дресу.  Омић: Дошао сам овде због навијача! „Ја сам дошао да играм кошарку, да се борим, мој живот је кошарка”, рекао је словеначки репрезентативац.

Кошарка 27.01.2018 | 11:30
Ален Омић: Дошао сам због најбољих навијача!
Пре седам дана потпис, а онда победа већ на дебију против Олимпијакоса!

Ален Омић (25, 216 цм) дебитовао је ове вечери за Црвену звезду и са шест поена и шест скокова, од којих су неки били изузетно важни у завршници меча против Олимпијакоса, био важан "шраф" у историјском првом тријумфу против Грка.

"Задовољан сам, може то и боље, али ту су тренинзи да тренирам боље и јаче. Чекам их да увежбам још неке ствари...", поручио је Словенац у првом разговору с новинарима.

И пре него што је задужио прве секунде у црвено-белом дресу Омић је дошао у центар пажње због непријатељског става навијачке групе Делије које су му током меча звиждале и скандирале "одлази".

"Дошао сам због навијача, знам да Црвена звезда има најбоље навијаче у историји, дошао сам да играм за боју дреса", одговорио је Омић који је на конкретно питање о транспаренту који су Делије истакле одговорио: "Не знам, нисам видео... Дошао сам да играм кошарку".

Омић је навео да није чуо повике пошто се концентрисао на меч.

"Искрено, био сам баш пуно у том систему да бисмо победили и играли добро, нисам баш и слушао шта они причају и како се деру, ту сам да играм кошарку и да се борим. Мој живот је кошарка",поручио је Омић и навео да му много значи што је баш са њим у саставу Црвена звезда први пут победила Олимпијакос.

За седам дана је "вечити" дерби...

"Једва чекам, потребне су ми утакмице", закључио је Словенац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар