Alen Omić: Došao sam zbog najboljih navijača!

"Nisam slušao šta pričaju, došao sam da igram košarku", poručio je slovenački centar Alen Omić koji se u dobrom svetlu predstavio navijačima na svom debiju u crveno-belom dresu.  Omić: Došao sam ovde zbog navijača! „Ja sam došao da igram košarku, da se borim, moj život je košarka”, rekao je slovenački reprezentativac.

Košarka 27.01.2018 | 11:30
Alen Omić: Došao sam zbog najboljih navijača!
Pre sedam dana potpis, a onda pobeda već na debiju protiv Olimpijakosa!

Alen Omić (25, 216 cm) debitovao je ove večeri za Crvenu zvezdu i sa šest poena i šest skokova, od kojih su neki bili izuzetno važni u završnici meča protiv Olimpijakosa, bio važan "šraf" u istorijskom prvom trijumfu protiv Grka.

"Zadovoljan sam, može to i bolje, ali tu su treninzi da treniram bolje i jače. Čekam ih da uvežbam još neke stvari...", poručio je Slovenac u prvom razgovoru s novinarima.

I pre nego što je zadužio prve sekunde u crveno-belom dresu Omić je došao u centar pažnje zbog neprijateljskog stava navijačke grupe Delije koje su mu tokom meča zviždale i skandirale "odlazi".

"Došao sam zbog navijača, znam da Crvena zvezda ima najbolje navijače u istoriji, došao sam da igram za boju dresa", odgovorio je Omić koji je na konkretno pitanje o transparentu koji su Delije istakle odgovorio: "Ne znam, nisam video... Došao sam da igram košarku".

Omić je naveo da nije čuo povike pošto se koncentrisao na meč.

"Iskreno, bio sam baš puno u tom sistemu da bismo pobedili i igrali dobro, nisam baš i slušao šta oni pričaju i kako se deru, tu sam da igram košarku i da se borim. Moj život je košarka",poručio je Omić i naveo da mu mnogo znači što je baš sa njim u sastavu Crvena zvezda prvi put pobedila Olimpijakos.

Za sedam dana je "večiti" derbi...

"Jedva čekam, potrebne su mi utakmice", zaključio je Slovenac.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar