Повећан саобраћај бродова

Граничне провјере у прошлој години извршене су над више од 6. 3 милиона превозних средстава. Занимљиво је да је у прошлој години повећано саобраћање бродова, изјавио је данас начелник Теренске канцеларије "Сјевероисток" Граничне полиције БиХ Драган Кулић на конференцији за новинаре.

Босна и Херцеговина 26.01.2018 | 17:45
Повећан саобраћај бродова
Прошле године за 464 страна држављанина одбијен је улазак у БиХ, а најчешћи разлози одбијања били су непосједовање путне исправе, а било је и оних лица која су покушала илегално да пређу границу.

У области спречавања и сузбијања прекограничног криминалитета откривено је 168 кривичних дјела, што је за 6,32 одсто више него у 2016. години", истакао је Кулић.

За граничну полицију било је посла и у области спречавања и сузбијања злоупотребе дрога.

Поред овога припадници државне граничне службе су континуирано радили и на спречавању и сузбијању кријумчарења акцизних производа, прекршаја, проналаска лица, докумената и предмета,а имајући у виду све показатеље и параметре који карактеришу стање безбједности и заштите државне границе на подручју дјеловања Теренске канцеларије "Сјевероисток"може се рећи да је оно стабилно рекли су из Граничне полиције БиХ.



БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дамир

27.01.2018 10:43

Лос вам дзип за сликање изнајмите као додик на паради у бугојну има недзад ефендиц тајкун изнајмјуље јееп бијели који је купијо сто је од дрзаве покрао пар милијона

ОДГОВОРИТЕ