Povećan saobraćaj brodova

Granične provjere u prošloj godini izvršene su nad više od 6. 3 miliona prevoznih sredstava. Zanimljivo je da je u prošloj godini povećano saobraćanje brodova, izjavio je danas načelnik Terenske kancelarije "Sjeveroistok" Granične policije BiH Dragan Кulić na konferenciji za novinare.

Bosna i Hercegovina 26.01.2018 | 17:45
Povećan saobraćaj brodova
Prošle godine za 464 strana državljanina odbijen je ulazak u BiH, a najčešći razlozi odbijanja bili su neposjedovanje putne isprave, a bilo je i onih lica koja su pokušala ilegalno da pređu granicu.

U oblasti sprečavanja i suzbijanja prekograničnog kriminaliteta otkriveno je 168 krivičnih djela, što je za 6,32 odsto više nego u 2016. godini", istakao je Кulić.

Za graničnu policiju bilo je posla i u oblasti sprečavanja i suzbijanja zloupotrebe droga.

Pored ovoga pripadnici državne granične službe su kontinuirano radili i na sprečavanju i suzbijanju krijumčarenja akciznih proizvoda, prekršaja, pronalaska lica, dokumenata i predmeta,a imajući u vidu sve pokazatelje i parametre koji karakterišu stanje bezbjednosti i zaštite državne granice na području djelovanja Terenske kancelarije "Sjeveroistok"može se reći da je ono stabilno rekli su iz Granične policije BiH.



BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Damir

27.01.2018 10:43

Los vam dzip za slikanje iznajmite kao dodik na paradi u bugojnu ima nedzad efendic tajkun iznajmjulje jeep bijeli koji je kupijo sto je od drzave pokrao par milijona

ODGOVORITE