Појачана контрола саобраћаја у БН

Полицијска управа Бијељина најавила је појачану контролу саобраћаја за викенд.

Република Српска 26.01.2018 | 12:49
Појачана контрола саобраћаја у БН
Акција ће бити усмјерена на контролу брзине и алкохолисаности возача, са циљем превенције саобраћајних незгода са најтежим посљедицама у којима су брзина и алкохол главни узрочници.

У прошлој години је неприлагођена брзина регистрована у 72 одсто саобраћајних незгода на овом подручју, од чега су у четири случаја неприлагођена брзина и вожња у алкохолисаном стању били главни узрок саобраћајних незгода.

С циљем веће безбједности свих учесника у саобраћају, Полицијска управа Бијељина упутила је алеп возачима да поштују ограничења брзине и да не учествују у саобраћају под дејством алкохола.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Педја

26.01.2018 14:28

Циљ је попунити празне касе, а јебе се њима за народ сто гине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

26.01.2018 14:57

Масала масала само удри по сиротињи!!Нема криминалци се не гањају нико се не хапси дроге орузја крадја на све стране ал наса народна милиција ревносно казњава бједу на друмовима.само напријед браво јунацине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атлага

27.01.2018 06:40

Браво за коментар

Name

Очевидац

27.01.2018 07:03

Препоручујем омладини да када излазе навече користе услуге таxија јер тада нема ни брзине ни алкохола и остане глава на раменима.Ми то прије нисмо имали а сада видим хвала богу има неки нови градски таxи стигне за 5 минута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мууууу

27.01.2018 10:16

Ако знамо да је возило "крава музара" сваке дрзаве, засто се онда цудимо кад се "крава" музе. Сто се контрола тице, ја сам, за.Само никако да надјем формулу како да се контроле подједнако расподеле на сиромасне и на богате или на татину и не татину децу. Е кад би то могли некако да изједнацимо, где би нам био крај. Дакле, памет у главу,цасицу у руку,возило у гаразу.

ОДГОВОРИТЕ