Pojačana kontrola saobraćaja u BN

Policijska uprava Bijeljina najavila je pojačanu kontrolu saobraćaja za vikend.

Republika Srpska 26.01.2018 | 12:49
Pojačana kontrola saobraćaja u BN
Akcija će biti usmjerena na kontrolu brzine i alkoholisanosti vozača, sa ciljem prevencije saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama u kojima su brzina i alkohol glavni uzročnici.

U prošloj godini je neprilagođena brzina registrovana u 72 odsto saobraćajnih nezgoda na ovom području, od čega su u četiri slučaja neprilagođena brzina i vožnja u alkoholisanom stanju bili glavni uzrok saobraćajnih nezgoda.

S ciljem veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, Policijska uprava Bijeljina uputila je alep vozačima da poštuju ograničenja brzine i da ne učestvuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pedja

26.01.2018 14:28

Cilj je popuniti prazne kase, a jebe se njima za narod sto gine.

ODGOVORITE
Name

Rajko

26.01.2018 14:57

Masala masala samo udri po sirotinji!!Nema kriminalci se ne ganjaju niko se ne hapsi droge oruzja kradja na sve strane al nasa narodna milicija revnosno kaznjava bjedu na drumovima.samo naprijed bravo junacine.

ODGOVORITE
Name

Atlaga

27.01.2018 06:40

Bravo za komentar

Name

Očevidac

27.01.2018 07:03

Preporučujem omladini da kada izlaze naveče koriste usluge taxija jer tada nema ni brzine ni alkohola i ostane glava na ramenima.Mi to prije nismo imali a sada vidim hvala bogu ima neki novi gradski taxi stigne za 5 minuta.

ODGOVORITE
Name

Muuuuu

27.01.2018 10:16

Ako znamo da je vozilo "krava muzara" svake drzave, zasto se onda cudimo kad se "krava" muze. Sto se kontrola tice, ja sam, za.Samo nikako da nadjem formulu kako da se kontrole podjednako raspodele na siromasne i na bogate ili na tatinu i ne tatinu decu. E kad bi to mogli nekako da izjednacimo, gde bi nam bio kraj. Dakle, pamet u glavu,casicu u ruku,vozilo u garazu.

ODGOVORITE