Звездин бек открио Црногорцима...

Када Србија игра на Маракани атмосфера није добра! „Далеко је то од амбијента који праве Делије“, поручио Филип Стојковић.

Фудбал 28.01.2018 | 08:00
Звездин бек открио Црногорцима...
На великом емотивном испиту биће Звездин бек Филип Стојковић током дуела Србије и Црне Горе у предстојој Лиги Нација. Проходао у Ражњу, одрастао на Маракани, добио је шансу да се докаже у репрезентативном фудбалу у дресу Храбрих Соколова. Ни први ни последњи.

Популарни Жуле биће велики адут Љубише Тумбаковића. Верује да Црна Гора није без шанси против Србије. Посебно када је реч о дуелу у Подгорици.

„Када је атмосфера у питању нема сумње да ће под Горицом бити фантастична. Увек је права када играмо пред својим навијачима и сигурно ћемо имати велику подршку. У Србији генерално није добра атмосфера када игра репрезентација. Далеко је од оне коју праве Делије на мечевима Црвене звезде“, рекао је Стојковић за портал Кафе Ди Монтенегро.

Он је задовољан исходом жреба у Лозани, иако се налази у специфичној ситуацији.

“Драго ми је што ћемо играти са Србијом. Још важније је да се ради о званичним, а не пријатељским утакмицама. Сигуран сам да ће цела екипа дати максимум како би остварила добре резултате.Неће за мене бити тај меч емотиван јер сам рођен у Србији. Репрезентативац сам Црне Горе и даћу максимум у тој утакмици. Верујем да ће то урадити и остали фудбалери. Србију одлично познајемо. Многи од нас играмо са репрезентативцима Србије и ту неће бити никаквих непознаница.“

Он је говорио и о предстојећем дуелу Звезде и ЦСКА.

“Спремамо се озбиљно за мечеве са ЦСКА. Остала је цијела екипа из првог дијела сезоне на окупу. Уз то, довели смо фантастичног Бена. Чекамо сљедећу седмицу, када ћемо знати хоћемо ли моћи да наступимо пред навијачима због казне УЕФА. Како год да буде, даћемо максимум и вјерујем да можемо да направимо још један подвиг у Лиги Европе”,поручио је Филип Стојковић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар