Zvezdin bek otkrio Crnogorcima...

Kada Srbija igra na Marakani atmosfera nije dobra! „Daleko je to od ambijenta koji prave Delije“, poručio Filip Stojković.

Fudbal 28.01.2018 | 08:00
Zvezdin bek otkrio Crnogorcima...
Na velikom emotivnom ispitu biće Zvezdin bek Filip Stojković tokom duela Srbije i Crne Gore u predstojoj Ligi Nacija. Prohodao u Ražnju, odrastao na Marakani, dobio je šansu da se dokaže u reprezentativnom fudbalu u dresu Hrabrih Sokolova. Ni prvi ni poslednji.

Popularni Žule biće veliki adut Ljubiše Tumbakovića. Veruje da Crna Gora nije bez šansi protiv Srbije. Posebno kada je reč o duelu u Podgorici.

„Kada je atmosfera u pitanju nema sumnje da će pod Goricom biti fantastična. Uvek je prava kada igramo pred svojim navijačima i sigurno ćemo imati veliku podršku. U Srbiji generalno nije dobra atmosfera kada igra reprezentacija. Daleko je od one koju prave Delije na mečevima Crvene zvezde“, rekao je Stojković za portal Kafe Di Montenegro.

On je zadovoljan ishodom žreba u Lozani, iako se nalazi u specifičnoj situaciji.

“Drago mi je što ćemo igrati sa Srbijom. Još važnije je da se radi o zvaničnim, a ne prijateljskim utakmicama. Siguran sam da će cela ekipa dati maksimum kako bi ostvarila dobre rezultate.Neće za mene biti taj meč emotivan jer sam rođen u Srbiji. Reprezentativac sam Crne Gore i daću maksimum u toj utakmici. Verujem da će to uraditi i ostali fudbaleri. Srbiju odlično poznajemo. Mnogi od nas igramo sa reprezentativcima Srbije i tu neće biti nikakvih nepoznanica.“

On je govorio i o predstojećem duelu Zvezde i CSKA.

“Spremamo se ozbiljno za mečeve sa CSKA. Ostala je cijela ekipa iz prvog dijela sezone na okupu. Uz to, doveli smo fantastičnog Bena. Čekamo sljedeću sedmicu, kada ćemo znati hoćemo li moći da nastupimo pred navijačima zbog kazne UEFA. Kako god da bude, daćemo maksimum i vjerujem da možemo da napravimo još jedan podvig u Ligi Evrope”,poručio je Filip Stojković.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar