Спортинг тражи 1.000.000 евра за Раћу!

Заинтересован нови шпански клуб! Депортиво Ла Коруња би да доведе српског везисту, потребна су му појачања у борби за опстанак.

Фудбал 27.01.2018 | 23:30
Спортинг тражи 1.000.000 евра за Раћу!
Ни Партизан, ни Малага, сада изгледа да ће избор бити Депортиво Ла Коруња. Како пише португалски Спортинг, Радосав Петровић је сада најближи преласку у овај шпански клуб.

Петровић тренутно нема простора да игра у клубу са стадиона Жозе Алвеладе. Сада му се отвара могућност да пређе у клуб који се налази на 18. позицији у Примери где би сигурно имао много више минута у игри.

Депортиво је већ питао Спортинг о условима под којим би га Лавови пустили. И добио је одговор.

Спортинг не жели да пусти Петровића по сваку цену. Лавови се надају да ће за овог везног фудбалера добити 1.000.000 евра и не планирају да га пусте испод тога. 

Петровић је 2016. године коштао Спортинг 2.000.000 евра, па сада желе да извуку барем половину те суме.

До сада се Малага помињала као најозбиљнији кандидат за Раћу, док је на почетку прелазног рока Партизан био озбиљан у намери да врати овог фудбалера у своје редове.

Радосав није одиграо много мечева у дресу Спортинга, радо би променио средину, а шпанска примера увек делује као добра дестинација.

Тренер Депортива Кристобал Парало би волео да га види у свом тиму, па преостаје у наредних неколико дана да се види да ли ће и доћи до сарадње. Нема још много времена...

А Депортиву гори под ногама у борби за опстанак. Има 16 бодова на конту, два мање од Левантеа који је у сигурној зони.

Ла Коруњи су потребна појачања. Можда им баш Раћа помогне у борби за опстанак.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар