Sporting traži 1.000.000 evra za Raću!

Zainteresovan novi španski klub! Deportivo La Korunja bi da dovede srpskog vezistu, potrebna su mu pojačanja u borbi za opstanak.

Fudbal 27.01.2018 | 23:30
Sporting traži 1.000.000 evra za Raću!
Ni Partizan, ni Malaga, sada izgleda da će izbor biti Deportivo La Korunja. Kako piše portugalski Sporting, Radosav Petrović je sada najbliži prelasku u ovaj španski klub.

Petrović trenutno nema prostora da igra u klubu sa stadiona Žoze Alvelade. Sada mu se otvara mogućnost da pređe u klub koji se nalazi na 18. poziciji u Primeri gde bi sigurno imao mnogo više minuta u igri.

Deportivo je već pitao Sporting o uslovima pod kojim bi ga Lavovi pustili. I dobio je odgovor.

Sporting ne želi da pusti Petrovića po svaku cenu. Lavovi se nadaju da će za ovog veznog fudbalera dobiti 1.000.000 evra i ne planiraju da ga puste ispod toga. 

Petrović je 2016. godine koštao Sporting 2.000.000 evra, pa sada žele da izvuku barem polovinu te sume.

Do sada se Malaga pominjala kao najozbiljniji kandidat za Raću, dok je na početku prelaznog roka Partizan bio ozbiljan u nameri da vrati ovog fudbalera u svoje redove.

Radosav nije odigrao mnogo mečeva u dresu Sportinga, rado bi promenio sredinu, a španska primera uvek deluje kao dobra destinacija.

Trener Deportiva Kristobal Paralo bi voleo da ga vidi u svom timu, pa preostaje u narednih nekoliko dana da se vidi da li će i doći do saradnje. Nema još mnogo vremena...

A Deportivu gori pod nogama u borbi za opstanak. Ima 16 bodova na kontu, dva manje od Levantea koji je u sigurnoj zoni.

La Korunji su potrebna pojačanja. Možda im baš Raća pomogne u borbi za opstanak.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar