ФРА - Куп: Лил испао, а прави пакао тек слиједи!

Стразбур славио са 2:1. . .

Фудбал 25.01.2018 | 23:22
ФРА - Куп: Лил испао, а прави пакао тек слиједи!
Лил посрће на свим фронтовима и ово ће без сваке сумње бити једна од најлошијих сезона у новијој историји некадашњег шампиона Француске! Екипа се грчевито бори за опстанак у Лиги 1, а ево и у купу је стала, пошто је 1/16 финала елиминисана од Стразбурга - 1:2. 

Промена на клупи - одлазак Бијелсе и долазак Кристофа Галтијеа - очигледно није много променила, па се поставља питање да ли ишта може да тргбе Лил из летаргије у коју је упао. 

Стразбург је капиталну предност од 2:0 стекао после само 48 минута игре. Први гол постигао је Нуно да Коста, а други за Идрис Сади. Гости су одговорили доста брзо, после само шест минута Ив Бисума је смањио на 1:2, до краја је остало још доста времена, али домаћи су успели да укроте све налете Лиле и сачувају предност која им је гарантовала пласман у осмину финала Купа Француске... 

Ово је Лилу трећи везани пораз, а прави пакао тек га чека. Наиме, распоред им је убиствен.Галтијеовим момцима следи домаћинство Пари Сен Жермену, онда одлазак у Нант, па долазак Марсеља и за крај страшне серије путовање на ноге Ници. 

Како играју, нека им је Бог у помоћи...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар