Милојевић: Желим да останем у Звезди још много година!

Тренер црвено-белих дао опширан интервју Кипранима у ком се дотакао неколико тема. . .

Фудбал 27.01.2018 | 23:00
Милојевић: Желим да останем у Звезди још много година!
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић дао је пре неколико дана велики интервју за један кипарски портал и том приликом одговорио на много питања која интересују тамошњу фудбалску публику. Млади стручњак говорио је пре свега о лошој ситуацији у свом бившем клубу Омонији, како је и зашто напустио други најтрофејнији кипарски клуб, али стигао је и да се дотакне црвено-белих, тачнија посла који тренутно обавља у Београду...

"Могу да кажем да сам јако срећан, имали смо добре резултате у протеклом периоду. Црвена звезда је највећи клуб на просторима бивше Југославије и сада је тим који окупља највише навијача. Поседује једн у од највећих навијачких армија на Балкану... Свакако, када је дошао позив са Маракане мој сан је постао стварноср".  

Новинар је "подсетио" Милојевића да је једну сезону и као играч провео у Звезди, те га је упитао да упореди оно и ово време...

"У Звезди су циљеви увек исти - највиши. Ове сезоне добро гурамо на сва три фронта: у првенству, купу и Лиги Европе. И поред неких проблема који нас прате испунили смо оно што се од нас очекивало".  

Близу сте освајања титуле, Лига шампиона ће сигурно бити велики изазов?

"Код нас је шампионат такав да имамо и плеј-оф и дељење бодова, мало је другачије... Има још доста утакмица да се одигра. Ја сам од оних људи који прво заврши посао, па онда прича о томе".  

Милојевић је одавно напустио Омонију, али на Кипру има пуно пријатеља. 

"Са многим људима сам остао у контакту. Човек је богат онолико колико пријатеља има. Тако да, ја сам стварно јако богат". 

Било је и неколико питања на која Владан Милојевић није желео да да одговор. Као на пример на оно да ли је тачно да је имао понуде великих грчких клубова...

"Не желим о томе... Није у реду сада"...

А да ли бисте се вратили на клупшу неког грчког тима?

"Сада сам тренер Црвене звезде и желим да останем у овом великом клубу још много година. Али знате како је код нас тренера, ствари се брзо мењају"...

Имали сте и понуду АПОЕЛ-а?

"Инсистирам да не одговорим ни на ово питање. Наравно да је било понуда када сам одлазио из Омоније, и из грчких и из кипарских клубова, али није у реду да сада причам о томе". 

И као тренера Звезде звали су вас други клубови. Ваше име доводило се у везу са ПАОК-ом, па и Фенербахчеом (за шта се у Србији није чуло). Шта се ту заиста догодило?

"Опет ћу вам рећи - не би требало да улазимо у те теме". 

Негде пред крај разговора новинар, решен да добије "нешто" од Милојевића, питао га је који би то клуб њега успео да "разоружа", да га заинтересује. Који му се, у крајњем случају, допада:

"Човек сам који поштује уговор који имам. Црвена звезда је моја велика љубав. Толико ми је дала да ме у овом тренутку интересује само Црвена звезда и ништа друго", закључио је разговор Милојевић, пожелевши Омонији да што пре пронађе свој прави пут и врати се на старе, шампионске стазе.   

Извор: моззартспорт

фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар