Milojević: Želim da ostanem u Zvezdi još mnogo godina!

Trener crveno-belih dao opširan intervju Kipranima u kom se dotakao nekoliko tema. . .

Fudbal 27.01.2018 | 23:00
Milojević: Želim da ostanem u Zvezdi još mnogo godina!
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dao je pre nekoliko dana veliki intervju za jedan kiparski portal i tom prilikom odgovorio na mnogo pitanja koja interesuju tamošnju fudbalsku publiku. Mladi stručnjak govorio je pre svega o lošoj situaciji u svom bivšem klubu Omoniji, kako je i zašto napustio drugi najtrofejniji kiparski klub, ali stigao je i da se dotakne crveno-belih, tačnija posla koji trenutno obavlja u Beogradu...

"Mogu da kažem da sam jako srećan, imali smo dobre rezultate u proteklom periodu. Crvena zvezda je najveći klub na prostorima bivše Jugoslavije i sada je tim koji okuplja najviše navijača. Poseduje jedn u od najvećih navijačkih armija na Balkanu... Svakako, kada je došao poziv sa Marakane moj san je postao stvarnosr".  

Novinar je "podsetio" Milojevića da je jednu sezonu i kao igrač proveo u Zvezdi, te ga je upitao da uporedi ono i ovo vreme...

"U Zvezdi su ciljevi uvek isti - najviši. Ove sezone dobro guramo na sva tri fronta: u prvenstvu, kupu i Ligi Evrope. I pored nekih problema koji nas prate ispunili smo ono što se od nas očekivalo".  

Blizu ste osvajanja titule, Liga šampiona će sigurno biti veliki izazov?

"Kod nas je šampionat takav da imamo i plej-of i deljenje bodova, malo je drugačije... Ima još dosta utakmica da se odigra. Ja sam od onih ljudi koji prvo završi posao, pa onda priča o tome".  

Milojević je odavno napustio Omoniju, ali na Kipru ima puno prijatelja. 

"Sa mnogim ljudima sam ostao u kontaktu. Čovek je bogat onoliko koliko prijatelja ima. Tako da, ja sam stvarno jako bogat". 

Bilo je i nekoliko pitanja na koja Vladan Milojević nije želeo da da odgovor. Kao na primer na ono da li je tačno da je imao ponude velikih grčkih klubova...

"Ne želim o tome... Nije u redu sada"...

A da li biste se vratili na klupšu nekog grčkog tima?

"Sada sam trener Crvene zvezde i želim da ostanem u ovom velikom klubu još mnogo godina. Ali znate kako je kod nas trenera, stvari se brzo menjaju"...

Imali ste i ponudu APOEL-a?

"Insistiram da ne odgovorim ni na ovo pitanje. Naravno da je bilo ponuda kada sam odlazio iz Omonije, i iz grčkih i iz kiparskih klubova, ali nije u redu da sada pričam o tome". 

I kao trenera Zvezde zvali su vas drugi klubovi. Vaše ime dovodilo se u vezu sa PAOK-om, pa i Fenerbahčeom (za šta se u Srbiji nije čulo). Šta se tu zaista dogodilo?

"Opet ću vam reći - ne bi trebalo da ulazimo u te teme". 

Negde pred kraj razgovora novinar, rešen da dobije "nešto" od Milojevića, pitao ga je koji bi to klub njega uspeo da "razoruža", da ga zainteresuje. Koji mu se, u krajnjem slučaju, dopada:

"Čovek sam koji poštuje ugovor koji imam. Crvena zvezda je moja velika ljubav. Toliko mi je dala da me u ovom trenutku interesuje samo Crvena zvezda i ništa drugo", zaključio je razgovor Milojević, poželevši Omoniji da što pre pronađe svoj pravi put i vrati se na stare, šampionske staze.   

Izvor: mozzartsport

foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar