Нешто је труло у Спарсима! Ленард тражи трејд?

Од самог почетка сезоне Спарси не дају превише информације о овој теми.

Кошарка 31.01.2018 | 14:45
Нешто је труло у Спарсима! Ленард тражи трејд?
Једна од најтајновитијих и најнелогичнијих сага ове НБА сезоне је она око Каваја Ленарда и његове повреде. Мистериозна и незгодна повреде квадрицепса растегла се на половину сезоне, он се вратио 13. децембра, одиграо у месец дана девет утакмица и био врло добар.

У претпоследњој утакмицу је дао 21 поен, уз осам скокова, три асистенције, четири украдене лопте и три блокаде, а у последњој је имао учинак од 19 поена, осам скокова, четири асистенције и четири украдене лопте. На страну шут, Ленард није изгледао лоше, напротив, одбрамбено је био одличан, добар у скоку, а шут би ионако дошао временом после тако дуге паузе.

Ипак, Спарси су га опет “угасили” и то на неодређено време без потенцијалног датума повратка на терен. Током рехабилитације и повратка Спарси су били закопчани до грла око информација у вези са њим, а сада су још закопчанији. Иако је било јасно да Ленард може да игра, Спарси су га склонили из екипе уз објашњење да је све то део његовог потпуног повратка на паркет. Та је ситуација изазвала салве фрустрације НБА фанова, али сви знамо какви су Спарси. Информација нећемо имати до даљњег.

Амерички медији форсирају нову причу, а то је она да Ленард жели трејд. То је прича коју је изнео Џејлен Роуз са ЕСПН-а, а шта је прави разлог не желимо да нагађамо. Да ли се ради о фрустрацији око ситуације са повредом или је нешто друго у питању тешко је тврдити, али једно је јасно - ситуација између Кавија и Спурса букти и врло вероватно се нешто “кува”.

Ако Адријан Војнаровски нешто каже, то се у јавности мора узети за озбиљно, а рекао је да се Ленард осећа удаљено од Спурса. Тврди да је цела ситуација око повреде, рехабилитације и повратка на терен утицала на однос између клуба и једног од најбољих играча данашњице.

Ово за Спарсе није честа ситуација, јер су познати као једна од најбољих франшиза у свим америчким спортовима. Спарси наводно раде на томе да се ситуација изглади и да се партнерство врати на почетак и поновно ојача, али очито је да се нешто догађа.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар