Потврда из Звезде: Фелдин и Перо - НЕ; Ален Омић - ДА!

Црвено-бели ће бити ослабљени у вечерашњем окршају са Олимпијакосом! Ни Антић не игра против Олимпијакоса! Вест са последњег тренинга црвено-белих пред дуел са Олимпијакосом: искусни крилни центар и даље је повређен.

Кошарка 26.01.2018 | 11:45
Потврда из Звезде: Фелдин и Перо - НЕ; Ален Омић - ДА!
Црвена звезда ће се у петак (19.00) супротставити Олимпијакосу без двојице играча који у идеалним околностима спадају у њену најјачу петорку.

Осим Џејмса Фелдина, који је пре недељу дана у мечу против Макабија изврнуо скочни зглоб, неће играти ни Перо Антић.

Црвена звезда ће у мечу против Олимпијакоса бити жестоко ослабљена! Од раније је познато да Душан Алимпијевић неће моћи да рачуна на првог шутера екипе - Џејмса Фелдина, а синоћ је шеф струке београдских црвено-белих потврдио да се сутра неће скидати ни искусни центар Перо Антић. 

Оно што је добро по српског шампиона у свој тој несрећи, јесте информација да ће се најновије појачање Ален Омић наћи у саставу. Биће то одлична прилика да се навијачи Звезде увере у квалитет словеначког центра у дуелу са једним од најбољих тимова Европе.

"Антић и Фелдин неће играти, док ће Омић бити у саставу", рекао је новинарима шеф стручног штаба Душан Алимпијевић, који је у четвртак увече одржао последњи тренинг пред утакмицу 20. кола Евролиге.

Словеначки центар, доведен у последњим минутима прелазног рока АБА лиге, биће на располагању, али не треба очекивати да буде потпуно укључен.

"Рано је да причамо о Омићу, он је са нама тек два дана. Показује изузетну жељу да се уклопи, али за то је потребно више времена", јасан је Алимпијевић.

Упитан какав је здравствени билтен у остатку тима, тренер црвено-белих одговорио је да "има ситних повреда, које могу да се изнесу кроз тренинг", а да озбиљнији проблеми муче само Антића (стопало) и Фелдина.

Звезда у Евролиги има скор 7-12, након три узастопна пораза, док је Олимпијакос (13-6) на деоби другог и трећег места са Фенербахчеом. Водећи ЦСКА забележио је две победе више.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар