Potvrda iz Zvezde: Feldin i Pero - NE; Alen Omić - DA!

Crveno-beli će biti oslabljeni u večerašnjem okršaju sa Olimpijakosom! Ni Antić ne igra protiv Olimpijakosa! Vest sa poslednjeg treninga crveno-belih pred duel sa Olimpijakosom: iskusni krilni centar i dalje je povređen.

Košarka 26.01.2018 | 11:45
Potvrda iz Zvezde: Feldin i Pero - NE; Alen Omić - DA!
Crvena zvezda će se u petak (19.00) suprotstaviti Olimpijakosu bez dvojice igrača koji u idealnim okolnostima spadaju u njenu najjaču petorku.

Osim Džejmsa Feldina, koji je pre nedelju dana u meču protiv Makabija izvrnuo skočni zglob, neće igrati ni Pero Antić.

Crvena zvezda će u meču protiv Olimpijakosa biti žestoko oslabljena! Od ranije je poznato da Dušan Alimpijević neće moći da računa na prvog šutera ekipe - Džejmsa Feldina, a sinoć je šef struke beogradskih crveno-belih potvrdio da se sutra neće skidati ni iskusni centar Pero Antić. 

Ono što je dobro po srpskog šampiona u svoj toj nesreći, jeste informacija da će se najnovije pojačanje Alen Omić naći u sastavu. Biće to odlična prilika da se navijači Zvezde uvere u kvalitet slovenačkog centra u duelu sa jednim od najboljih timova Evrope.

"Antić i Feldin neće igrati, dok će Omić biti u sastavu", rekao je novinarima šef stručnog štaba Dušan Alimpijević, koji je u četvrtak uveče održao poslednji trening pred utakmicu 20. kola Evrolige.

Slovenački centar, doveden u poslednjim minutima prelaznog roka ABA lige, biće na raspolaganju, ali ne treba očekivati da bude potpuno uključen.

"Rano je da pričamo o Omiću, on je sa nama tek dva dana. Pokazuje izuzetnu želju da se uklopi, ali za to je potrebno više vremena", jasan je Alimpijević.

Upitan kakav je zdravstveni bilten u ostatku tima, trener crveno-belih odgovorio je da "ima sitnih povreda, koje mogu da se iznesu kroz trening", a da ozbiljniji problemi muče samo Antića (stopalo) i Feldina.

Zvezda u Evroligi ima skor 7-12, nakon tri uzastopna poraza, dok je Olimpijakos (13-6) na deobi drugog i trećeg mesta sa Fenerbahčeom. Vodeći CSKA zabeležio je dve pobede više.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar