Звезда се сели у Турску: И Канга у авиону!

Он би да остане, клуб би да га прода. . . Милић и Срнић, упркос интересовањима иностраних клубова, такође ће бити међу путницима.

Фудбал 25.01.2018 | 21:00
Звезда се сели у Турску: И Канга у авиону!
Данима се писало и причало да би Гелор Канга каријеру могао да настави у Спарти из Прага, али МОНДО из извора блиског играчу сазнаје да везиста из Габона не жели да напусти Црвену звезду ове зиме.

Његов циљ је да помогне тиму у двомечу против московског ЦСКА, а потом опет седне за преговарачки сто са клупским руководством.

То, међутим, црвено-беле ставља у подређен положај, јер тренутно имају понуђених милион евра од Чеха, а по завршетку сезоне Канга постаје слободан играч, па ће бити веома тешко удовољити његовим захтевима и задржати га у клубу, што би значило да одлази без обештећења.

Занимљиво је да Канганије играо прве две припремне утакмцие, против Графичара и БАСК-а, али ће у петак бити у авиону за Анталију, где ће изабраници Владана Милојевића наставити да се уигравају за наставак сезоне.

Видећемо да ли ће тренер рачунати на њега за дуеле против Динамо Бреста (28. јануар), Амкара (1. фебруар), Ујпешта (4. фебруар) и Зенита (7. фебруар)...

Међу путницима у Турску биће и Славољуб Срнић иНемања Милић, иако се последњих дана писало о интересовањима клубова из Турске и Немачке. Наводно, Трабзон је спреман да плати милион евра (од чега 40 одсто иде Чукаричком) за Срнића, док Милића желе Вердер и Гројтер Фирт.

Интересовања су, ипак, једно, а конкретне понуде нешто сасвим друго. Нешто што у овом тренутку Црвеној звезди и те како треба, посебно за Ричмонда Боаћија који је процењен као најскупљи Звездин играч ове зиме, али чији би одлазак био надокнадив јер су ту двојица водећих стрелаца Суперлиге - Александар Пешић и Милан Павков, мотивисани новајлија Ел Фарду Бен и перспективни Дејан Јовељић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар