Zvezda se seli u Tursku: I Kanga u avionu!

On bi da ostane, klub bi da ga proda. . . Milić i Srnić, uprkos interesovanjima inostranih klubova, takođe će biti među putnicima.

Fudbal 25.01.2018 | 21:00
Zvezda se seli u Tursku: I Kanga u avionu!
Danima se pisalo i pričalo da bi Gelor Kanga karijeru mogao da nastavi u Sparti iz Praga, ali MONDO iz izvora bliskog igraču saznaje da vezista iz Gabona ne želi da napusti Crvenu zvezdu ove zime.

Njegov cilj je da pomogne timu u dvomeču protiv moskovskog CSKA, a potom opet sedne za pregovarački sto sa klupskim rukovodstvom.

To, međutim, crveno-bele stavlja u podređen položaj, jer trenutno imaju ponuđenih milion evra od Čeha, a po završetku sezone Kanga postaje slobodan igrač, pa će biti veoma teško udovoljiti njegovim zahtevima i zadržati ga u klubu, što bi značilo da odlazi bez obeštećenja.

Zanimljivo je da Kanganije igrao prve dve pripremne utakmcie, protiv Grafičara i BASK-a, ali će u petak biti u avionu za Antaliju, gde će izabranici Vladana Milojevića nastaviti da se uigravaju za nastavak sezone.

Videćemo da li će trener računati na njega za duele protiv Dinamo Bresta (28. januar), Amkara (1. februar), Ujpešta (4. februar) i Zenita (7. februar)...

Među putnicima u Tursku biće i Slavoljub Srnić iNemanja Milić, iako se poslednjih dana pisalo o interesovanjima klubova iz Turske i Nemačke. Navodno, Trabzon je spreman da plati milion evra (od čega 40 odsto ide Čukaričkom) za Srnića, dok Milića žele Verder i Grojter Firt.

Interesovanja su, ipak, jedno, a konkretne ponude nešto sasvim drugo. Nešto što u ovom trenutku Crvenoj zvezdi i te kako treba, posebno za Ričmonda Boaćija koji je procenjen kao najskuplji Zvezdin igrač ove zime, ali čiji bi odlazak bio nadoknadiv jer su tu dvojica vodećih strelaca Superlige - Aleksandar Pešić i Milan Pavkov, motivisani novajlija El Fardu Ben i perspektivni Dejan Joveljić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar