Роналдо и "брдо новца" у игри за Нејмара?!

Реал Мадрид неће директно послати Кристијана Роналда у Пари Сен Жермен у замену за Нејмара, али Флорентино Перес разматра комбнацију да би довео Бразилца.

Фудбал 27.01.2018 | 22:00
Роналдо и "брдо новца" у игри за Нејмара?!
Колико Реал троши новац толико понекад и добро барата њиме. Како пише Л'Екип Нејмар би могао да дође у Реал Мадрид у трансферу вредном 250 милиона евра.

На тај начин би оборио рекорд који је ПСЖ поставио пре само шест месеци (222 милиона евра) када је Нејмара доводио из Барселоне.

Роналдо је недавно добио "вољно" од управе клуба да може да тражи нову средину, па су веће шансе да се "блокбастер" трансфер деси ако Роналдо оде. Уколико остане, плате две велике звезде у екипи би биле још веће оптерећење за клупску касу. Ипак, ни то није препрека за Мадриђане.

Л'Екип пише да је Нејмар спреман да "среже" сопствену плату од скоро 38 милиона евра по сезони да би заиграо у "краљевском клубу". Уколико заигра поред Роналда то се засигурно неће допасти навијачима Барселоне који га на Камп Ноу неће чекати раширених руку.

С друге стране, Роналдове недавне размирице са клубом делом су изазване и тиме што Лионел Меси (50 милиона евра) има далеко већа годишња примања од ЦР7 који инкасира нешто више од 21.5 млиона по години.

Да Мадриђани јесу заинтересовани за Бразилца наговестио је и Зинедин Зидан рекавши недавно да се диви Нејмару, али да неће да прича о играчима који нису његови.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар