Ronaldo i "brdo novca" u igri za Nejmara?!

Real Madrid neće direktno poslati Kristijana Ronalda u Pari Sen Žermen u zamenu za Nejmara, ali Florentino Peres razmatra kombnaciju da bi doveo Brazilca.

Fudbal 27.01.2018 | 22:00
Ronaldo i "brdo novca" u igri za Nejmara?!
Koliko Real troši novac toliko ponekad i dobro barata njime. Kako piše L'Ekip Nejmar bi mogao da dođe u Real Madrid u transferu vrednom 250 miliona evra.

Na taj način bi oborio rekord koji je PSŽ postavio pre samo šest meseci (222 miliona evra) kada je Nejmara dovodio iz Barselone.

Ronaldo je nedavno dobio "voljno" od uprave kluba da može da traži novu sredinu, pa su veće šanse da se "blokbaster" transfer desi ako Ronaldo ode. Ukoliko ostane, plate dve velike zvezde u ekipi bi bile još veće opterećenje za klupsku kasu. Ipak, ni to nije prepreka za Madriđane.

L'Ekip piše da je Nejmar spreman da "sreže" sopstvenu platu od skoro 38 miliona evra po sezoni da bi zaigrao u "kraljevskom klubu". Ukoliko zaigra pored Ronalda to se zasigurno neće dopasti navijačima Barselone koji ga na Kamp Nou neće čekati raširenih ruku.

S druge strane, Ronaldove nedavne razmirice sa klubom delom su izazvane i time što Lionel Mesi (50 miliona evra) ima daleko veća godišnja primanja od CR7 koji inkasira nešto više od 21.5 mliona po godini.

Da Madriđani jesu zainteresovani za Brazilca nagovestio je i Zinedin Zidan rekavši nedavno da se divi Nejmaru, ali da neće da priča o igračima koji nisu njegovi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar