Жуте паткице на чарапама Трудоа!

Премијер Канаде Џастин Трудо познат је по томе да воли да носи необичне чарапе, а ту традицију није прекинуо ни на овогодишњем Свјетском економском форуму у Давосу где је добио и одговарајући поклон.

Свијет 25.01.2018 | 14:31
Жуте паткице на чарапама Трудоа!
Трудо је у Давосу 2016. носио тамноцрвене чарапе са мртвачком главом и укрштеним костима испод ње у флуоресцентно жутој боји, док се ове године одлучио за љубичасте чарапе са крупним жутим паткицама.



Канадски премијер је данас у швајцарском зимовалишту од извршног директора Цоца-Цоле добио на поклон чарапе са логом те компаније за коју приватна телевизија ЦТВ наводи да је дугогодишњи инвеститор у Канади.



Трудо је познат и да чарапе дипломатски "упарује" са државником са којим се среће па је тако у једној од ранијих прилика у Монтреалу на састанку са доскорашњим премијером Ирске Ендом Кенијем носио чарапе са ликом Чубаке из "Звјезданих ратова" пошто је и сам Кени фан тог филмског серијала.

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боже Молим Ти Се

25.01.2018 14:41

Како кретени и идиоти као овај добисе срећу да се роде и живе у мирним просперитетним дрзавама за разлику од нас на Балкану!? Циме су то они заслузили?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзаба се Молис

25.01.2018 15:10

То само говори да се ради о обицном цовјеку из народа,који се зна спрдати. Каква корист ода насих политицара који носе скупа маркирана одијела,возе скупа аута,носе скупе сатове,итд....