Žute patkice na čarapama Trudoa!

Premijer Kanade Džastin Trudo poznat je po tome da voli da nosi neobične čarape, a tu tradiciju nije prekinuo ni na ovogodišnjem Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu gde je dobio i odgovarajući poklon.

Svijet 25.01.2018 | 14:31
Žute patkice na čarapama Trudoa!
Trudo je u Davosu 2016. nosio tamnocrvene čarape sa mrtvačkom glavom i ukrštenim kostima ispod nje u fluorescentno žutoj boji, dok se ove godine odlučio za ljubičaste čarape sa krupnim žutim patkicama.



Kanadski premijer je danas u švajcarskom zimovalištu od izvršnog direktora Coca-Cole dobio na poklon čarape sa logom te kompanije za koju privatna televizija CTV navodi da je dugogodišnji investitor u Kanadi.



Trudo je poznat i da čarape diplomatski "uparuje" sa državnikom sa kojim se sreće pa je tako u jednoj od ranijih prilika u Montrealu na sastanku sa doskorašnjim premijerom Irske Endom Kenijem nosio čarape sa likom Čubake iz "Zvjezdanih ratova" pošto je i sam Keni fan tog filmskog serijala.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bože Molim Ti Se

25.01.2018 14:41

Kako kreteni i idioti kao ovaj dobise sreću da se rode i žive u mirnim prosperitetnim drzavama za razliku od nas na Balkanu!? Cime su to oni zasluzili?!

ODGOVORITE
Name

Dzaba se Molis

25.01.2018 15:10

To samo govori da se radi o obicnom covjeku iz naroda,koji se zna sprdati. Kakva korist oda nasih politicara koji nose skupa markirana odijela,voze skupa auta,nose skupe satove,itd....