Потврђено: Крај сезоне за Мачвана!

Крилни центар Бајерна и репрезентације Србије мора на операцију.  Велики пех – Мачван покидао предњи укрштени лигамент! Милан Мачван, првотимац минхенског Бајерна, доживео је тежу повреду и чека га дуга пауза, због чега је сезона за њега нажалост завршена.

Кошарка 25.01.2018 | 16:45
Потврђено: Крај сезоне за Мачвана!
Милан Мачван због повреде колена неће моћи поново на паркет до краја сезоне па су Бајерн и репрезентација Србије остали без адута у наставку такмичења.

Капитен Орлова потврдио је после гостовања у Русији и повреде на мечу са Зенитом да је озледа колена озбиљније природе и да захтева дуг период опоравка.

"Страдали су ми и предњи укрштени лигаменти и менискус. Имам оток. Следи ми операција и санирање једног и другог. Видећемо кад ће бити операција", поручио је Мачван за Блиц спорт.

Биће то велики ударац не само за Бајерн већ и за кошаркашку репрезентацију Србије коју популарниу Маки предводи као капитен у квалификацијама за Мундобаскет.

Српски репрезентативац доживео је једну од најтежих спортских повреда, пошто је магнетна резонанца показала да је покидао предњи укрштени лигамент колена.

Мачван се повредио у трећој деоници утакмице Еврокупа против Зенита у Санкт Петербургу, у којој је тим Александра Ђорђевића, испоставило се, остварио пирову победу.

Популарни Маки био је капитен 'Орлова' у походу на европско злато прошлог лета, а исто је наставио да чини и у квалификацијама за Мундобаскет, па ће ово бити велики ударац за Салета на 'оба фронта'.

Крилни центар је на 12 мечева Еврокупа просечно бележио 11,6 поена, пет скокова и две асистенције, за 22,4 минута у игри.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар