Вучић помогао Оливеру и мени

Милена Ивановић, удовица Оливера Ивановића, каже да је предсједник Србије Александар Вучић био у сталном контакту са њеним супругом, док је био у притвору, као и да им је и приватно помагао, кад год је затребало.

Србија 25.01.2018 | 08:46
Вучић помогао Оливеру и мени
"Најтежи период у животу мог покојног супруга биле су три и по године које је провео у притвору, током којег је нашег сина и мене виђао под надзором стражара. Ипак, неизмерно му је значила подршка појединих политичара из Београда, међу којима је био и Александар Вучић, и то није никаква тајна", рекла је она у интервјуу за Српски телеграф.

Вучић је, нагласила је, посјећивао Ивановића и често контактирао са њим.

"Били су и на телефонској вези. Нудио нам је помоћ и приватно, знала сам да, шта год дам треба, могу да му се обратим. Те ствари нису имале везе са политиком", рекла је она.

Удовица Оливера Ивановића није жељела да спекулише ко се крије иза његовог убиства, али је рекла да се нада да ће у наредних неколико дана добити информацију о томе ко је убица и наручилац убиства.

Истовремено је негирала спекулације да ће ући у политику и наставити тамо гдје је њен супруг стао поручивши да политику "мрзи више од свега" и да у те воде не би ушла "ни по коју цијену".

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

???

25.01.2018 12:43

Питајте бившу жену,која је стајала покрај синова као вучица.Зна она зашто се склонила,а ова нема појма ни шта ради ни шта прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циркус

25.01.2018 14:53

Цујјј па то му знаци друга . Све јасно.зато је она потцала у БГ да је вуцко тјеси. Како казу босњаци није ни њезино масло за рамазана. Треба и њу стиснут има и она удјела у свему томе.