Срдачан сусрет Вучића и Макрона

Предсједник Србије Александар Вучић имао је јуче на маргинама скупа у Давосу краћи разговор са предсједником Француске .

Свијет 25.01.2018 | 07:12
Срдачан сусрет Вучића и Макрона
Вучић ће у Давосу боравити и наредна два дана и имати активно учешће у раду тог Свјетског економског форума.

Претходно се Вучић већ неформално сусрео са низом званичника, укључујући албанског и италијанског премијера Едија Раму и Паола Ђентилонија, шпанског краља Фелипа, шефа за регионалне стратегије Свјетског економског форума Мартину Ларкин, преносе београдски медији.

Предсједник Србије ће, како је раније најављено, током тродневног боравка у Давосу, имати одвојене сусрете са европским комесаром за преговоре о проширењу и суседску политику Јоханесом Ханом, предсједником Пољске Анџејем Дудом,

Предвиђени су и сусрети са другим званичницима и привредницима, међу којима је и извршни директор компаније “Аристон термо” Паоло Мерлони.

Вучић у Давосу присуствује скуповима на којима ће говорити њемачки канцелар Ангела Меркел, предсједник Француске Емануел Макрон, предсједник Европске комисије Жан Клод Јункер, као и предсједник САД Доналд Трамп.

Извор: Срна
Фото: Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Владо Врс

25.01.2018 06:42

бивши србине а рамуус харадинај он га пусти ти реце француска изда шта сада народ на референдуму да одлучи кажеш за Косово е мој АВ

ОДГОВОРИТЕ