Договорили се Челси и Рома - чека се Џеко!

Плавци сада морају да се договоре с играчем и његовим агентом!

Фудбал 24.01.2018 | 18:45
Договорили се Челси и Рома - чека се Џеко!
Челси и Рома договорили су трансфер Едина Џека на Стамфорд Бриџ, јављају извори Скај спорт Италије. Наравно, сада су на реду преговори између Плаваца и представника Џека. Није сигурно да ли је главна ствар преговора дужина уговора или висина плате.

Скај спорт је раније најавио да ће у Челси доћи и Џеко и леви бекЕмерсон Палмијери и сада се иде ка томе. Рома би од ове две продаје требало да инкасира 60.000.000 евра (50.000.000 + 10.000.000 на основу бонуса). 

Већ је најављено да је Џеков агент Ирфан Реџепагић у Лондону, па сада само преостаје да Џеко погоди личне услове и доћи ће се до још једног великог трансфера ове зиме.

Подсетимо, Челси ће, уколико све прође како је планирано, морати да погази свој став да не даје уговоре дуже од једне године играчима који имају 30 и више година, а Џеко би требало да добије двоипогодишњи уговор колико му је остало у уговору с Ромом. Тако ће Челси бити прилично нефер према неким великим именима из своје блиске прошлости, алиКонтеу је хитно потребан нападач какав је Џеко.

Овај нападач требало би да потпише уговор вредан 8.000.000 евра годишње што је готово дупло више од онога што има у Роми!

Раније се појавила вест да ће Рома изоставити Џека из састава за меч с Сампдоријом. Сада је јасније и због чега.

Вучица је већ нашла потенцијалне замене Џеку, а кандидати за то место су Данијел Стариџ, Миши Батшуаји, Ђерар Деулофеу, Никола Сансоне и Марио Гаспар.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар