Dogovorili se Čelsi i Roma - čeka se Džeko!

Plavci sada moraju da se dogovore s igračem i njegovim agentom!

Fudbal 24.01.2018 | 18:45
Dogovorili se Čelsi i Roma - čeka se Džeko!
Čelsi i Roma dogovorili su transfer Edina Džeka na Stamford Bridž, javljaju izvori Skaj sport Italije. Naravno, sada su na redu pregovori između Plavaca i predstavnika Džeka. Nije sigurno da li je glavna stvar pregovora dužina ugovora ili visina plate.

Skaj sport je ranije najavio da će u Čelsi doći i Džeko i levi bekEmerson Palmijeri i sada se ide ka tome. Roma bi od ove dve prodaje trebalo da inkasira 60.000.000 evra (50.000.000 + 10.000.000 na osnovu bonusa). 

Već je najavljeno da je Džekov agent Irfan Redžepagić u Londonu, pa sada samo preostaje da Džeko pogodi lične uslove i doći će se do još jednog velikog transfera ove zime.

Podsetimo, Čelsi će, ukoliko sve prođe kako je planirano, morati da pogazi svoj stav da ne daje ugovore duže od jedne godine igračima koji imaju 30 i više godina, a Džeko bi trebalo da dobije dvoipogodišnji ugovor koliko mu je ostalo u ugovoru s Romom. Tako će Čelsi biti prilično nefer prema nekim velikim imenima iz svoje bliske prošlosti, aliKonteu je hitno potreban napadač kakav je Džeko.

Ovaj napadač trebalo bi da potpiše ugovor vredan 8.000.000 evra godišnje što je gotovo duplo više od onoga što ima u Romi!

Ranije se pojavila vest da će Roma izostaviti Džeka iz sastava za meč s Sampdorijom. Sada je jasnije i zbog čega.

Vučica je već našla potencijalne zamene Džeku, a kandidati za to mesto su Danijel Staridž, Miši Batšuaji, Đerar Deulofeu, Nikola Sansone i Mario Gaspar.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar