Лијепе вијести из Русије - пиво „игра“ на СП!

А у Србији и даље шипак!

Фудбал 27.01.2018 | 21:00
Лијепе вијести из Русије - пиво „игра“ на СП!
Фудбал и пиво су временом постали нераздвојни и као такви заједно владају светом спорта и разоноде. Ретке су земље, међу којима је нажалост и наша где се овај нискоалкохолни освежавајући напитак од  јечма и хмеља не продаје на стадионима или око истих за време утакмица.

Хулигани су нам из руку избили задовољство и наставили да дивљају, што на трибинама, што по улицама. Забрана ништа није решила, али и даље стоји, мада нико не зна зашто. Но, то је наша стварност и наш проблем који већина навијача на свету нема. Па је тако неће бити ни на Светском првенству у Русији иако и тамо важи иста закон. Међутим, организатор такмичења, то јест ФИФА оштро је упозорила домаћина да тако неће моћи, те је забрана скинута. Тако ће се током Светског купа, на којем учествује и наша репрезентација продавати пиво и на стадионима и у фан-зонама.

Да подсетимо, Светско фудбалско првенство у Русији игра се од 14. јуна до 15. јула у 11 градова широм највеће земље на свету: Москви, Санкт Пеетрбургу, Казању, Сочију, Нижњем Новгороду, Самари, Волгограду, Ростову, Калињинграду, Јекатеринбургу и Саранску. 

Извор: моззартспорт

фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар