Lijepe vijesti iz Rusije - pivo „igra“ na SP!

A u Srbiji i dalje šipak!

Fudbal 27.01.2018 | 21:00
Lijepe vijesti iz Rusije - pivo „igra“ na SP!
Fudbal i pivo su vremenom postali nerazdvojni i kao takvi zajedno vladaju svetom sporta i razonode. Retke su zemlje, među kojima je nažalost i naša gde se ovaj niskoalkoholni osvežavajući napitak od  ječma i hmelja ne prodaje na stadionima ili oko istih za vreme utakmica.

Huligani su nam iz ruku izbili zadovoljstvo i nastavili da divljaju, što na tribinama, što po ulicama. Zabrana ništa nije rešila, ali i dalje stoji, mada niko ne zna zašto. No, to je naša stvarnost i naš problem koji većina navijača na svetu nema. Pa je tako neće biti ni na Svetskom prvenstvu u Rusiji iako i tamo važi ista zakon. Međutim, organizator takmičenja, to jest FIFA oštro je upozorila domaćina da tako neće moći, te je zabrana skinuta. Tako će se tokom Svetskog kupa, na kojem učestvuje i naša reprezentacija prodavati pivo i na stadionima i u fan-zonama.

Da podsetimo, Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji igra se od 14. juna do 15. jula u 11 gradova širom najveće zemlje na svetu: Moskvi, Sankt Peetrburgu, Kazanju, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samari, Volgogradu, Rostovu, Kalinjingradu, Jekaterinburgu i Saransku. 

Izvor: mozzartsport

foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar