У ауту крио 39 кг марихуане

Припадници Јединице граничне полиције Градишка спријечили су кријумчарење 38,9 килограма марихуане у аутомобилу "киа" којим је управљало лице чији су иницијали Ђ. З. /43/, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Република Српска 24.01.2018 | 16:08
У ауту крио 39 кг марихуане
Марихуана у кесама пронађена је на граничном прелазу Градина прегледом возила специјалистичком опремом коју је Граничној полицији БиХ донирала Влада САД.

Ђ.З. је ухапшен и предат Тужилаштву БиХ због сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а марихуана је предата Суду БиХ.

На путу Гацко-Фоча, на подручју Тјентишта, откривено је 1.600 кутија цигарета без потребне документације, а против лица чији су иницијали Б.М и Д.Д. Тужилаштву БиХ биће предат извјештај због сумње да су починила кривично дјело недозвољен промет акцизних производа.

Цигарете и други доказни материјал открили су полицијски службеници Јединице за подршку и контролу Теренске канцеларије Исток-Вишеград.

Приликом уласка на граничном прелазу Брод јуче је ухапшена Е.Ђ. /59/ коју потражује Основни суд у Дервенти због тешке крађе. Она је предата Судској полицији Добој.

Исти дан, приликом изласка на граничном прелазу Орашје ухапшен је држављанин Србије П.К. /55/ јер га због фалсификовања новца потражује Интерпол Београд. Он ће бити предат надлежном органу на даље поступање.

Припадници Јединице граничне полиције Аеродром Сарајево су на лету из Истанбула одбили улазак двојици држављана Турске од којих су одузете фалсификоване личне карте Бугарске.

Њима су уручена рјешења о одбијању уласка у БиХ, те су наредним летом враћени у Истанбул.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

24.01.2018 15:48

Дај не сери те каква опрема пронашли су је момци са батеријски лампоон којима овом приликом све честитке упућујемо вријеме је да се престану награђивани нерадници већ они који раде и вриједе а иза њих су управо овакви фамозни резултати рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

24.01.2018 16:09

Како повецавају акцизе тих цигарета це бити све висе и треба да их буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хоп

24.01.2018 18:57

Немој те заустављат такве људе у медјународном сверцу дроге,они се други дан врацају и доносе зиву "пару",а ови сто одлазе на "баусттел"они су под знаком питања,"кад,како и колико"доносе....!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фосил

24.01.2018 19:53

Ре за Хоп Доцес и ти на ред зауставицемо и тебе телетабису.