U autu krio 39 kg marihuane

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška spriječili su krijumčarenje 38,9 kilograma marihuane u automobilu "kia" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Đ. Z. /43/, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Republika Srpska 24.01.2018 | 16:08
U autu krio 39 kg marihuane
Marihuana u kesama pronađena je na graničnom prelazu Gradina pregledom vozila specijalističkom opremom koju je Graničnoj policiji BiH donirala Vlada SAD.

Đ.Z. je uhapšen i predat Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a marihuana je predata Sudu BiH.

Na putu Gacko-Foča, na području Tjentišta, otkriveno je 1.600 kutija cigareta bez potrebne dokumentacije, a protiv lica čiji su inicijali B.M i D.D. Tužilaštvu BiH biće predat izvještaj zbog sumnje da su počinila krivično djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Cigarete i drugi dokazni materijal otkrili su policijski službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Istok-Višegrad.

Prilikom ulaska na graničnom prelazu Brod juče je uhapšena E.Đ. /59/ koju potražuje Osnovni sud u Derventi zbog teške krađe. Ona je predata Sudskoj policiji Doboj.

Isti dan, prilikom izlaska na graničnom prelazu Orašje uhapšen je državljanin Srbije P.K. /55/ jer ga zbog falsifikovanja novca potražuje Interpol Beograd. On će biti predat nadležnom organu na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su na letu iz Istanbula odbili ulazak dvojici državljana Turske od kojih su oduzete falsifikovane lične karte Bugarske.

NJima su uručena rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te su narednim letom vraćeni u Istanbul.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

24.01.2018 15:48

Daj ne seri te kakva oprema pronašli su je momci sa baterijski lampoon kojima ovom prilikom sve čestitke upućujemo vrijeme je da se prestanu nagrađivani neradnici već oni koji rade i vrijede a iza njih su upravo ovakvi famozni rezultati rada.

ODGOVORITE
Name

In

24.01.2018 16:09

Kako povecavaju akcize tih cigareta ce biti sve vise i treba da ih bude.

ODGOVORITE
Name

hop

24.01.2018 18:57

Nemoj te zaustavljat takve ljude u medjunarodnom svercu droge,oni se drugi dan vracaju i donose zivu "paru",a ovi sto odlaze na "bausttel"oni su pod znakom pitanja,"kad,kako i koliko"donose....!?

ODGOVORITE
Name

Fosil

24.01.2018 19:53

Re za Hop Doces i ti na red zaustavicemo i tebe teletabisu.