Тумбаковић: Знамо снагу Србије, Литванија је наш ниво!

Селектор Црне Горе Љубиша Тумбаковић није задовљан што ће његова селекција да игра против Србије, Румуније и Литваније у новоформираној Лиги нација.

Фудбал 24.01.2018 | 19:15
Тумбаковић: Знамо снагу Србије, Литванија је наш ниво!
Репрезентација Србије играће у групи са екипама Црне Горе, Литваније и Румуније, одлучено је жребом у Лозани.

Љубиша Тумбаковић изјавио да је није задовољан исходом жреба Лиге нација у Лозани, којим је репрезентација Црне Горе сврстана у четврту групу Дивизије Ц, са Румунијом, Србијом и Литванијом.

"Искрен да будем, нисам баш задовољан жребом. Очекивали смо противнике са којима бисмо могли лакше да играмо, али се испоставило да ћемо поново да се сретнемо са Румунима, увек неугодном репрезентацијом, Србијом која је учесник Светског првенства и са њиховом снагом смо сви веома добро упознати. На крају, ту је и Литванија, неки наш ниво", рекао је Тумбаковић, преносе Вијести.

Српски тренер, најтрофејнији у историји Партизана, истакао је да ће Црна Гора покушати да буде равноправан ривал свима из групе.

"Током претходних квалификација тако нешто смо већ урадили, у групи са Пољском и Данском, као и Румуњом. Бице веома тешко, али нам остаје простор да кроз мартовске и термине у мају и јуну направимо четири утакмице како би се што боље припремили да у септембру, октобру и новембру направимо нешто што нама одговара", закључио је Тумбаковић.

Црна Гора је у квалификацијама за Мундијал у Русији заузела треће место у групи са Пољском, Данском, Румунијом, Јерменијом и Казахстаном.

Са Румунима су играли 1:1 у Клужу и победили их 1:0 у Подгорици.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар