Tumbaković: Znamo snagu Srbije, Litvanija je naš nivo!

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije zadovljan što će njegova selekcija da igra protiv Srbije, Rumunije i Litvanije u novoformiranoj Ligi nacija.

Fudbal 24.01.2018 | 19:15
Tumbaković: Znamo snagu Srbije, Litvanija je naš nivo!
Reprezentacija Srbije igraće u grupi sa ekipama Crne Gore, Litvanije i Rumunije, odlučeno je žrebom u Lozani.

Ljubiša Tumbaković izjavio da je nije zadovoljan ishodom žreba Lige nacija u Lozani, kojim je reprezentacija Crne Gore svrstana u četvrtu grupu Divizije C, sa Rumunijom, Srbijom i Litvanijom.

"Iskren da budem, nisam baš zadovoljan žrebom. Očekivali smo protivnike sa kojima bismo mogli lakše da igramo, ali se ispostavilo da ćemo ponovo da se sretnemo sa Rumunima, uvek neugodnom reprezentacijom, Srbijom koja je učesnik Svetskog prvenstva i sa njihovom snagom smo svi veoma dobro upoznati. Na kraju, tu je i Litvanija, neki naš nivo", rekao je Tumbaković, prenose Vijesti.

Srpski trener, najtrofejniji u istoriji Partizana, istakao je da će Crna Gora pokušati da bude ravnopravan rival svima iz grupe.

"Tokom prethodnih kvalifikacija tako nešto smo već uradili, u grupi sa Poljskom i Danskom, kao i Rumunjom. Bice veoma teško, ali nam ostaje prostor da kroz martovske i termine u maju i junu napravimo četiri utakmice kako bi se što bolje pripremili da u septembru, oktobru i novembru napravimo nešto što nama odgovara", zaključio je Tumbaković.

Crna Gora je u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji zauzela treće mesto u grupi sa Poljskom, Danskom, Rumunijom, Jermenijom i Kazahstanom.

Sa Rumunima su igrali 1:1 u Klužu i pobedili ih 1:0 u Podgorici.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar