Доказ да је брак запао у кризу?!

Пар се венчао у Палм Бичу 22. јануара 2005. године, након чега је приређен раскошан пријем у Мар-а-Лагу.

Забава 24.01.2018 | 12:18
Доказ да је брак запао у кризу?!
Доналд и Меланија Трамп су у понедељак обележили 13 година брака, али не постоје никакве назнаке да је било и неке прославе поводом тога, преноси ЦНН.

Све вести су тог дана биле усмерена на блокаду америчке владе. Тај дан је прошао без твитова, без објава на Инстаграму, без спомињања приватне вечере у председниковом распореду.

Увече је најављено да се прва дама неће придружити Трампу приликом посете Давосу, где ће он учествовати на Светском економском форуму у Швајцарској.



Према речима директорке за комуникације Стефани Гришам, прва дама је одустала од посете због логистичких проблема, али је одбила да наведе још детаља.

Бела кућа није одговорила на захтев ЦНН-а да објави како је председнички пар провео годишњицу.

Раскошно венчање

Пар се венчао у Палм Бичу 22. јануара 2005. године, након чега је приређен раскошан пријем у Мар-а-Лагу. Свадби су присуствовали Бил и Хилари Клинтон, Ана Винтур, Сајмон Кавел, Били Џоел и многи други.

Према писању магазина "Пеопле" гости су за вечеру јели говедину и кавијар. Млада је ексклузивно фотографисана за магазин Вог у Диоровој венчаници, која је наводно коштала 230.000 долара.



Доналд Трамп је за десету годишњицу брака Меланији поклонио дијамантски прстен од 25 карата, објавио је Харперс Базар 2016. године.

Председник

Прошле године, након инагурације пар није прославио 12 година брака је се прва дама одмах вратила у Њујорк након што је њен муж ступио на председничку дужност. Претходне годишњице су обележавали приватним летом изнад града.

Барак Обама и његова супруга Мишел су на друштвеним мрежама једно другом остављали романтичне поруке на дан њихове годишњице 3. октобра.



Док је Обама био председник они су прославили чак осам годишњица и увек би то вече вечерали у неком од локалних ресторана у близини Беле куће.

Џорџ Буш и његова супруга Лаура су такође ишли на приватне вечере у град када су славили своје годишњице 5. новембра.

Меланијино понашање у последње време

Меланија се није јавно оглашавала од 12. јануара од када је процурела вест да је адвокат њеног супруга платио порно звезди Сторми Данијелс да ћути о њеној наводној афери са Трампом.



Она је са мужем отпутовала у Мар-а-Лаго касније тог дана на продужени викенд, али није била примећена у његовом друштву током те две вечери.

Многи причају да је прва дама очигледно љута на мужа због свега што се десило и да покушава да се дистанцира од њега. То је показала и најновијом фотографијом коју је објавила на Твитеру на годишњицу инаугурације.



Слика на Твитеру

На тој фотографији нема Трампа, а на њој можемо да видимо Меланију са церемоније инаугурације како иде руку под руку са згодним војником.



Она је у својој објави истакла да је тог дана имала дивне тренутке, али није споменула свог мужа.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Д.

27.01.2018 11:59

Предивна је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ЈЕ ПРЕДИВАН

27.01.2018 21:55

Меланија или Сторми Данијелс?