Dokaz da je brak zapao u krizu?!

Par se venčao u Palm Biču 22. januara 2005. godine, nakon čega je priređen raskošan prijem u Mar-a-Lagu.

Zabava 24.01.2018 | 12:18
Dokaz da je brak zapao u krizu?!
Donald i Melanija Tramp su u ponedeljak obeležili 13 godina braka, ali ne postoje nikakve naznake da je bilo i neke proslave povodom toga, prenosi CNN.

Sve vesti su tog dana bile usmerena na blokadu američke vlade. Taj dan je prošao bez tvitova, bez objava na Instagramu, bez spominjanja privatne večere u predsednikovom rasporedu.

Uveče je najavljeno da se prva dama neće pridružiti Trampu prilikom posete Davosu, gde će on učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu u Švajcarskoj.



Prema rečima direktorke za komunikacije Stefani Grišam, prva dama je odustala od posete zbog logističkih problema, ali je odbila da navede još detalja.

Bela kuća nije odgovorila na zahtev CNN-a da objavi kako je predsednički par proveo godišnjicu.

Raskošno venčanje

Par se venčao u Palm Biču 22. januara 2005. godine, nakon čega je priređen raskošan prijem u Mar-a-Lagu. Svadbi su prisustvovali Bil i Hilari Klinton, Ana Vintur, Sajmon Kavel, Bili Džoel i mnogi drugi.

Prema pisanju magazina "People" gosti su za večeru jeli govedinu i kavijar. Mlada je ekskluzivno fotografisana za magazin Vog u Diorovoj venčanici, koja je navodno koštala 230.000 dolara.



Donald Tramp je za desetu godišnjicu braka Melaniji poklonio dijamantski prsten od 25 karata, objavio je Harpers Bazar 2016. godine.

Predsednik

Prošle godine, nakon inaguracije par nije proslavio 12 godina braka je se prva dama odmah vratila u Njujork nakon što je njen muž stupio na predsedničku dužnost. Prethodne godišnjice su obeležavali privatnim letom iznad grada.

Barak Obama i njegova supruga Mišel su na društvenim mrežama jedno drugom ostavljali romantične poruke na dan njihove godišnjice 3. oktobra.



Dok je Obama bio predsednik oni su proslavili čak osam godišnjica i uvek bi to veče večerali u nekom od lokalnih restorana u blizini Bele kuće.

Džordž Buš i njegova supruga Laura su takođe išli na privatne večere u grad kada su slavili svoje godišnjice 5. novembra.

Melanijino ponašanje u poslednje vreme

Melanija se nije javno oglašavala od 12. januara od kada je procurela vest da je advokat njenog supruga platio porno zvezdi Stormi Danijels da ćuti o njenoj navodnoj aferi sa Trampom.



Ona je sa mužem otputovala u Mar-a-Lago kasnije tog dana na produženi vikend, ali nije bila primećena u njegovom društvu tokom te dve večeri.

Mnogi pričaju da je prva dama očigledno ljuta na muža zbog svega što se desilo i da pokušava da se distancira od njega. To je pokazala i najnovijom fotografijom koju je objavila na Tviteru na godišnjicu inauguracije.



Slika na Tviteru

Na toj fotografiji nema Trampa, a na njoj možemo da vidimo Melaniju sa ceremonije inauguracije kako ide ruku pod ruku sa zgodnim vojnikom.



Ona je u svojoj objavi istakla da je tog dana imala divne trenutke, ali nije spomenula svog muža.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

D.

27.01.2018 11:59

Predivna je.

ODGOVORITE
Name

КО ЈЕ ПРЕДИВАН

27.01.2018 21:55

Меланија или Сторми Данијелс?