ПДП да предложи једног кандидата

Предсједништво Градског одбора ПДП-а Бањалука подржало је предсједника ове странке Бранислава Бореновића и страначко руководство у наставку разговора и постизања коначног договора о заједничким кандидатима Савеза за промјене за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ по принципу да једног кандидата предложи СДС, а другог ПДП.

Република Српска 24.01.2018 | 11:25
ПДП да предложи једног кандидата
Предсједништво овог одбора је на синоћњој сједници у Бањалуци осудило најављено поскупљење гријања, наводећи да је ријеч о новом удару власти, предвођене СНСД-ом, на стандард грађана, и то након усвајања акциза које ће изазвати ланчана поскупљења.



ПДП сматра да је гријање у Бањалуци ове сезоне на веома ниском нивоу, технолошки враћено у прошли вијек, те да је "настављено и са сумњивим набавкама".

"Министарство унутрашњих послова Српске поднијело је кривичну пријаву за једину набавку мазута коју је нова градска власт спровела", саопштено је из ове партије.



У бањалучком ПДП-у сматрају да градска власт наставља "континуитет свих досадашњих СНСД-ових власти које нису испуниле очекивања грађана".

Предсједништво бањалучког ПДП-а је на сједници усвојило и план активности Градског одбора за период фебруар-март.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Статистика

24.01.2018 10:30

Станивуковиц за предсједника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

24.01.2018 10:34

Е моји људи.. Па изгледа ста год урадили.(снсд).да наплацују ваздух који удисемо...ова глупава раја би поново гласала за улизице и полтроне снсд... Цудно ал је тако...назалост....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП

24.01.2018 10:49

ПДП Бања Лука не постоји, бар када се узме проценат гласова који добију од Бањалучана. Све функције вам је обезбједио Исток Републике Српске, а нарочито Требиње, Фоча и Пале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП БН

24.01.2018 11:11

Ако цемо већ о гласовима, ПДП у Бијељини има најбољи резултат.

Name

Ре

24.01.2018 13:22

нема у бијељини...најбољи је Костајница..Сековици..пале..требиње... И дусебризници немојте размисљати о пдп..јак је пдп..виде ете