PDP da predloži jednog kandidata

Predsjedništvo Gradskog odbora PDP-a Banjaluka podržalo je predsjednika ove stranke Branislava Borenovića i stranačko rukovodstvo u nastavku razgovora i postizanja konačnog dogovora o zajedničkim kandidatima Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH po principu da jednog kandidata predloži SDS, a drugog PDP.

Republika Srpska 24.01.2018 | 11:25
PDP da predloži jednog kandidata
Predsjedništvo ovog odbora je na sinoćnjoj sjednici u Banjaluci osudilo najavljeno poskupljenje grijanja, navodeći da je riječ o novom udaru vlasti, predvođene SNSD-om, na standard građana, i to nakon usvajanja akciza koje će izazvati lančana poskupljenja.



PDP smatra da je grijanje u Banjaluci ove sezone na veoma niskom nivou, tehnološki vraćeno u prošli vijek, te da je "nastavljeno i sa sumnjivim nabavkama".

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske podnijelo je krivičnu prijavu za jedinu nabavku mazuta koju je nova gradska vlast sprovela", saopšteno je iz ove partije.



U banjalučkom PDP-u smatraju da gradska vlast nastavlja "kontinuitet svih dosadašnjih SNSD-ovih vlasti koje nisu ispunile očekivanja građana".

Predsjedništvo banjalučkog PDP-a je na sjednici usvojilo i plan aktivnosti Gradskog odbora za period februar-mart.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Statistika

24.01.2018 10:30

Stanivukovic za predsjednika?

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

24.01.2018 10:34

E moji ljudi.. Pa izgleda sta god uradili.(snsd).da naplacuju vazduh koji udisemo...ova glupava raja bi ponovo glasala za ulizice i poltrone snsd... Cudno al je tako...nazalost....

ODGOVORITE
Name

PDP

24.01.2018 10:49

PDP Banja Luka ne postoji, bar kada se uzme procenat glasova koji dobiju od Banjalučana. Sve funkcije vam je obezbjedio Istok Republike Srpske, a naročito Trebinje, Foča i Pale.

ODGOVORITE
Name

PDP BN

24.01.2018 11:11

Ako cemo već o glasovima, PDP u Bijeljini ima najbolji rezultat.

Name

Re

24.01.2018 13:22

nema u bijeljini...najbolji je Kostajnica..Sekovici..pale..trebinje... I dusebriznici nemojte razmisljati o pdp..jak je pdp..vide ete