Трамп у Давосу ипак без Меланије

Прва дама САД Меланија Трамп се неће придружити супругу, америчком председнику Доналду Трампу, на глобалном економском самиту у Давосу, саопштено је из Беле куће.

Свијет 24.01.2018 | 07:42
Трамп у Давосу ипак без Меланије
"Госпођа Трамп неће бити у Давосу због раније утврђеног распореда и логистичких питања", изјавила је портпаролка Беле куће Стефани Гришам, а преноси агенција АП.

Бела кућа је раније најавила да ће прва дама Америке пратити супруга на годишњем самиту у швајцарском зимском центру Давосу.

Одлуку прве даме Америке Меланије Трамп да у последњем тренутку откаже долазак са мужем на Светски економски форум у Давосу, два ЦНН експерта протумачили су као интригантну у светлу открића да је председник Доналд Трамп имао романтичну аферу са глумицом након што је родила њиховог сина.

Домаћин емисије Волф Блицер је аналитичаре најпре упитао шта значи објашњење по којем је Меланија рекла да неће ићи у Давос "због распореда и логистичких питања".



''Рекла је да ће да иде, а након што су рађена нека истраживања, она је одлучила да не иде'', рекла је глатко репортерка ЦНН који прати дешавања у Белој кући Кејт Бенет додајући да је због снега и скијања на Давосу прва дама реаговала подизањем обрва.

Бенет је наставила коментаром да ово није први пут да не знамо много о томе како се Меланија осећа.

''Тако смо се фокусирали на невербалне индиције у вези са овим неодласком на пут и повезали их са насловним причама о Сторми Даниелс, што наводи људе на закључак шта би могао да буде разлог''.

Блицер је једног тренутка упитао да ли отказивање има везе са тринаестогодишњицом њеног брака са Трампом и подсетио на недавну фотографију коју је Меланија објавила поводом годишњице од Трампове инаугурације и на на којој њега нигде нема.

''Ово је прилично необично понашање, али мислим да прва дама има најбољу оцену у слању подсвесних порука. Није ни поменула супруга, а од на хиљаде снимљених заједничких слика у току прошле године, занимљиво је да је узела баш ту где њега нема и да није поменула председника'', закључила је Бенет.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мозда

24.01.2018 10:36

Мозда поведе Милокрада Дудука?

ОДГОВОРИТЕ