Tramp u Davosu ipak bez Melanije

Prva dama SAD Melanija Tramp se neće pridružiti suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, na globalnom ekonomskom samitu u Davosu, saopšteno je iz Bele kuće.

Svijet 24.01.2018 | 07:42
Tramp u Davosu ipak bez Melanije
"Gospođa Tramp neće biti u Davosu zbog ranije utvrđenog rasporeda i logističkih pitanja", izjavila je portparolka Bele kuće Stefani Grišam, a prenosi agencija AP.

Bela kuća je ranije najavila da će prva dama Amerike pratiti supruga na godišnjem samitu u švajcarskom zimskom centru Davosu.

Odluku prve dame Amerike Melanije Tramp da u poslednjem trenutku otkaže dolazak sa mužem na Svetski ekonomski forum u Davosu, dva CNN eksperta protumačili su kao intrigantnu u svetlu otkrića da je predsednik Donald Tramp imao romantičnu aferu sa glumicom nakon što je rodila njihovog sina.

Domaćin emisije Volf Blicer je analitičare najpre upitao šta znači objašnjenje po kojem je Melanija rekla da neće ići u Davos "zbog rasporeda i logističkih pitanja".



''Rekla je da će da ide, a nakon što su rađena neka istraživanja, ona je odlučila da ne ide'', rekla je glatko reporterka CNN koji prati dešavanja u Beloj kući Kejt Benet dodajući da je zbog snega i skijanja na Davosu prva dama reagovala podizanjem obrva.

Benet je nastavila komentarom da ovo nije prvi put da ne znamo mnogo o tome kako se Melanija oseća.

''Tako smo se fokusirali na neverbalne indicije u vezi sa ovim neodlaskom na put i povezali ih sa naslovnim pričama o Stormi Daniels, što navodi ljude na zaključak šta bi mogao da bude razlog''.

Blicer je jednog trenutka upitao da li otkazivanje ima veze sa trinaestogodišnjicom njenog braka sa Trampom i podsetio na nedavnu fotografiju koju je Melanija objavila povodom godišnjice od Trampove inauguracije i na na kojoj njega nigde nema.

''Ovo je prilično neobično ponašanje, ali mislim da prva dama ima najbolju ocenu u slanju podsvesnih poruka. Nije ni pomenula supruga, a od na hiljade snimljenih zajedničkih slika u toku prošle godine, zanimljivo je da je uzela baš tu gde njega nema i da nije pomenula predsednika'', zaključila je Benet.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mozda

24.01.2018 10:36

Mozda povede Milokrada Duduka?

ODGOVORITE