Тукао бившу жену и њеног сина

О. С. (40) зверски је претукао своју бившу, а њеном сину (5) покушао је да откине полни орган!

Србија 23.01.2018 | 15:20
Тукао бившу жену и њеног сина
О. С. (40) из Београда ухапшен је прекјуче након што је у Земуну, у кући своје бивше девојке М.П. (30), крвнички претукао њеног сина С. П. (5), скинуо га голог и покушао рукама да му откине полни орган! Монструм је претходно претукао и М. П., претећи јој да ће је распорити!

Дечак је збринут у болници због посекотине и хематома на пенису, а насилнику је након хапшења измерено чак 1,99 промила алкохола у крви.

М. П. каже да је са О. С. донедавно била у љубавној вези, која је трајала око два месеца.

- У суботу увече дошао је у моју кућу, хтео је да попричамо, рекао је да жели да се помиримо. Дуго смо разговарали, а онда ме замолио да остане код мене да преспава. Био је припит и нисам хтела да му се супротстављам, па сам му рекла да легне на један кревет и да не прави буку, јер су ми син (5) и млађа ћерка (2) заспали. Он је потом отишао до продавнице и купио неку ракију. Вратио се у кућу и почео да пије и да пушта музику - прича М. П. за "Информер" и додаје да је пре само десет дана оперисала слепо црево, па се мало теже и кретала.

- У више наврата сам му рекла да смањи музику, да ми не пробуди децу, али је он настављао по свом. Целу ноћ није спавао и ујутру је био мортус пијан. Кад сам устала, он је почео да ме вређа и да ме шутира. Зграбио је чокањ од ракије, набио ми га је у стомак, који сам оперисала. Почео је да виче да ће ме распорити јер сам ку*ва. Мој син се пробудио и скочио да ме одбрани, а овај је тек тада подивљао - каже М. П.

Тада је, према њеним речима, О. С. почео да урла на дечака.

- Викао је мом сину: "Шта је?! Браниш мајку ку*ву! Сад ћеш ти мали да ми попушиш к... ц" Онда га је онако пијан зграбио за руке и викнуо: "Дај прво да видим шта имаш у гаћама!" Стргао је тренерку и гаће мом сину и снажно га повукао за пишу. Син је од бола и страха почео да вришти, а онда се отргао и отрчао код моје мајке, која живи у кући поред, у истом дворишту - прича М. П..

За то време О. С. се поново окомио на Мирјану, док у једном тренутку малишан поново није ушао у кућу.

- Тад га је са обе руке зграбио за главу и подигао га од земље. Урлао је: "Шта је, п***о мала, отишао си да ме цинкаш код бабе? Сад ћеш да видиш...", а онда га је свом снагом треснуо о земљу. Скочила сам на њега, а моја мајка и сестра су тад утрчале у кућу и некако смо га онако пијаног изгурале из куће. Одмах сам позвала полицију - прича М. П.

Повређени дечак је одмах превезен у Институт за мајку и дете "Др Вукан Чупић", где су му лекари констатовали посекотину од 13 милиметара и хематоме на гениталијама.

О. С. је у међувремену лоциран и ухапшен. Одређена му је мера забране приласка М. П. и њеном сину, а затим је тужилац Трећег основног тужилаштва затражио да се насилнику одреди задржавање до 48 сати.

Ухапшени се терети за кривично дело недозвољене полне радње.

(Ало/Информер)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лудак

23.01.2018 16:30

Треба му осјец оно сто има медју ногама нек види како је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

23.01.2018 20:57

Ух ноте сацувај ја какве монстроуме,крвнике,и злицинца ова земља дрзи,а закон је тако наклоњен таквим зликовцима,казна дозивотну је мала за такве зликовце.

Name

Дамир

23.01.2018 19:39

Па ста са вама Срби ба,ста србија све накоти бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

23.01.2018 21:35

Има мањака на свим странама треба добити 30 година робије па висе небисе усудзивали то радити.

Name

Ин

24.01.2018 00:47

Дозивотну робија скоту

ОДГОВОРИТЕ