Tukao bivšu ženu i njenog sina

O. S. (40) zverski je pretukao svoju bivšu, a njenom sinu (5) pokušao je da otkine polni organ!

Srbija 23.01.2018 | 15:20
Tukao bivšu ženu i njenog sina
O. S. (40) iz Beograda uhapšen je prekjuče nakon što je u Zemunu, u kući svoje bivše devojke M.P. (30), krvnički pretukao njenog sina S. P. (5), skinuo ga golog i pokušao rukama da mu otkine polni organ! Monstrum je prethodno pretukao i M. P., preteći joj da će je rasporiti!

Dečak je zbrinut u bolnici zbog posekotine i hematoma na penisu, a nasilniku je nakon hapšenja izmereno čak 1,99 promila alkohola u krvi.

M. P. kaže da je sa O. S. donedavno bila u ljubavnoj vezi, koja je trajala oko dva meseca.

- U subotu uveče došao je u moju kuću, hteo je da popričamo, rekao je da želi da se pomirimo. Dugo smo razgovarali, a onda me zamolio da ostane kod mene da prespava. Bio je pripit i nisam htela da mu se suprotstavljam, pa sam mu rekla da legne na jedan krevet i da ne pravi buku, jer su mi sin (5) i mlađa ćerka (2) zaspali. On je potom otišao do prodavnice i kupio neku rakiju. Vratio se u kuću i počeo da pije i da pušta muziku - priča M. P. za "Informer" i dodaje da je pre samo deset dana operisala slepo crevo, pa se malo teže i kretala.

- U više navrata sam mu rekla da smanji muziku, da mi ne probudi decu, ali je on nastavljao po svom. Celu noć nije spavao i ujutru je bio mortus pijan. Kad sam ustala, on je počeo da me vređa i da me šutira. Zgrabio je čokanj od rakije, nabio mi ga je u stomak, koji sam operisala. Počeo je da viče da će me rasporiti jer sam ku*va. Moj sin se probudio i skočio da me odbrani, a ovaj je tek tada podivljao - kaže M. P.

Tada je, prema njenim rečima, O. S. počeo da urla na dečaka.

- Vikao je mom sinu: "Šta je?! Braniš majku ku*vu! Sad ćeš ti mali da mi popušiš k... c" Onda ga je onako pijan zgrabio za ruke i viknuo: "Daj prvo da vidim šta imaš u gaćama!" Strgao je trenerku i gaće mom sinu i snažno ga povukao za pišu. Sin je od bola i straha počeo da vrišti, a onda se otrgao i otrčao kod moje majke, koja živi u kući pored, u istom dvorištu - priča M. P..

Za to vreme O. S. se ponovo okomio na Mirjanu, dok u jednom trenutku mališan ponovo nije ušao u kuću.

- Tad ga je sa obe ruke zgrabio za glavu i podigao ga od zemlje. Urlao je: "Šta je, p***o mala, otišao si da me cinkaš kod babe? Sad ćeš da vidiš...", a onda ga je svom snagom tresnuo o zemlju. Skočila sam na njega, a moja majka i sestra su tad utrčale u kuću i nekako smo ga onako pijanog izgurale iz kuće. Odmah sam pozvala policiju - priča M. P.

Povređeni dečak je odmah prevezen u Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić", gde su mu lekari konstatovali posekotinu od 13 milimetara i hematome na genitalijama.

O. S. je u međuvremenu lociran i uhapšen. Određena mu je mera zabrane prilaska M. P. i njenom sinu, a zatim je tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva zatražio da se nasilniku odredi zadržavanje do 48 sati.

Uhapšeni se tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

(Alo/Informer)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ludak

23.01.2018 16:30

Treba mu osjec ono sto ima medju nogama nek vidi kako je.

ODGOVORITE
Name

Uh

23.01.2018 20:57

Uh note sacuvaj ja kakve monstroume,krvnike,i zlicinca ova zemlja drzi,a zakon je tako naklonjen takvim zlikovcima,kazna dozivotnu je mala za takve zlikovce.

Name

Damir

23.01.2018 19:39

Pa sta sa vama Srbi ba,sta srbija sve nakoti boze sacuvaj.

ODGOVORITE
Name

Sale

23.01.2018 21:35

Ima manjaka na svim stranama treba dobiti 30 godina robije pa vise nebise usudzivali to raditi.

Name

In

24.01.2018 00:47

Dozivotnu robija skotu

ODGOVORITE