Опроштајно писмо Санчеса навијачима Арсенала...

Поступио сам као Анри, дошао је мој ред! Алексис Санчес написао је на Инстаграму опроштајно писмо навијачима Арсенала, посебно истакавши разговор са Тјеријем Анријем.

Фудбал 24.01.2018 | 20:00
Опроштајно писмо Санчеса навијачима Арсенала...
Чилеанац је постао нова седмица Манчестер Јунајтеда, док је на другу страну отишао Хенрик Мхитарјан.

Поред захвалнице особљу, тренерима, члановима стручног штаба, али и куварима, обезбеђењу и људима који одржавају траву на Емирејтсу, навијачима тима из Лондона за око је запао споменути савет који је добио од живе легенде 'Тобџија'.

"Постоје људи (бивши чланови клуба) који су говорили о целокупној ситуацији, не знајући шта се догађа у клубу, и тако наносили штету клубу. Морам да истакнем да сам одувек давао сто одсто својих могућности, а тако је било до последњег дана, када сам питао Мистера (Арсена Венгера) да будем у тиму јер сам желео да дам свој допринос. Сетио сам се данас разговора који сам имао са Анријем, легендарним играчем Арсенала, који је одлучио да промени из истог разлога и данас је мој ред. Хвала вам на свему 'Тобџије'", написао је Санчес. 

Велики број навијача Арсенала оптужио је Тјерија да је радио против клуба, сумњајући да га је управо Француз 'погурао' у одлуци да напусти престоницу Енглеске.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар