Oproštajno pismo Sančesa navijačima Arsenala...

Postupio sam kao Anri, došao je moj red! Aleksis Sančes napisao je na Instagramu oproštajno pismo navijačima Arsenala, posebno istakavši razgovor sa Tjerijem Anrijem.

Fudbal 24.01.2018 | 20:00
Oproštajno pismo Sančesa navijačima Arsenala...
Čileanac je postao nova sedmica Mančester Junajteda, dok je na drugu stranu otišao Henrik Mhitarjan.

Pored zahvalnice osoblju, trenerima, članovima stručnog štaba, ali i kuvarima, obezbeđenju i ljudima koji održavaju travu na Emirejtsu, navijačima tima iz Londona za oko je zapao spomenuti savet koji je dobio od žive legende 'Tobdžija'.

"Postoje ljudi (bivši članovi kluba) koji su govorili o celokupnoj situaciji, ne znajući šta se događa u klubu, i tako nanosili štetu klubu. Moram da istaknem da sam oduvek davao sto odsto svojih mogućnosti, a tako je bilo do poslednjeg dana, kada sam pitao Mistera (Arsena Vengera) da budem u timu jer sam želeo da dam svoj doprinos. Setio sam se danas razgovora koji sam imao sa Anrijem, legendarnim igračem Arsenala, koji je odlučio da promeni iz istog razloga i danas je moj red. Hvala vam na svemu 'Tobdžije'", napisao je Sančes. 

Veliki broj navijača Arsenala optužio je Tjerija da je radio protiv kluba, sumnjajući da ga je upravo Francuz 'pogurao' u odluci da napusti prestonicu Engleske.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar