ЕП - Селектор: Све грешке на мене, али једно не!

"Пали смо на важном испиту", рекао је Јовица Цветковић после пораза против Француске.  "Нисмо дали последњи атом снаге, пали смо испит"! Селектор српских рукометаша Јовица Цветковић честитао је Француској на победи, уз речи да се "видела разлика у квалитету".

Остали спортови 23.01.2018 | 11:45
ЕП - Селектор: Све грешке на мене, али једно не!
И видела се. "Орлови" су били конкурентни само током првих петнаестак минута када су и водили са 7:6. Од тог тренутка Французи почињу да доминирају све до краја и 39:30.

Оно што више забрињава јесте недостатак жеље српских играча па су у појединим ситуацијама "ничије лопте" хватали Французи само захваљујући борбености.

Цветковић је због тога током меча био љут на своје играче, показивао је да се брже враћају, али није било ефекта па је одустао. 

Француска је надиграла Србију, показала огромну разлику у квалитету и без превише напора остварила победу која јој је донела пласман у полуфинале Европског првенства.

Селектор репрезентације Јовица Цветковић рекао је да су његови рукометаши нису дали све од себе у високом поразу.

"Покушали смо колико смо могли у датим околностима да пружимо максимум. Све оно што су биле грешке, неискуство и неуиграност, прихватам на себе, али никада нећу да прихватим и схватим да се не даје последњи атом снаге за своју земљу. Ми смо пали на том испиту данас", рекао је Цветковић после утакмице.

Репрезентативац Жарко Шешум рекао је да је Француска била "далеко боља".

"Морамо много боље против Белорусије. Француска је била далеко боља од нас. Показали су нам како изгледа тим светске класе", рекао је Шешум.

Извор: Б92/Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мргуд

23.01.2018 11:15

какав цветковиц форсира игру која се играла прије педесет година он незна боље дасу сами играци били без њега

ОДГОВОРИТЕ