EP - Selektor: Sve greške na mene, ali jedno ne!

"Pali smo na važnom ispitu", rekao je Jovica Cvetković posle poraza protiv Francuske.  "Nismo dali poslednji atom snage, pali smo ispit"! Selektor srpskih rukometaša Jovica Cvetković čestitao je Francuskoj na pobedi, uz reči da se "videla razlika u kvalitetu".

Ostali sportovi 23.01.2018 | 11:45
EP - Selektor: Sve greške na mene, ali jedno ne!
I videla se. "Orlovi" su bili konkurentni samo tokom prvih petnaestak minuta kada su i vodili sa 7:6. Od tog trenutka Francuzi počinju da dominiraju sve do kraja i 39:30.

Ono što više zabrinjava jeste nedostatak želje srpskih igrača pa su u pojedinim situacijama "ničije lopte" hvatali Francuzi samo zahvaljujući borbenosti.

Cvetković je zbog toga tokom meča bio ljut na svoje igrače, pokazivao je da se brže vraćaju, ali nije bilo efekta pa je odustao. 

Francuska je nadigrala Srbiju, pokazala ogromnu razliku u kvalitetu i bez previše napora ostvarila pobedu koja joj je donela plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Selektor reprezentacije Jovica Cvetković rekao je da su njegovi rukometaši nisu dali sve od sebe u visokom porazu.

"Pokušali smo koliko smo mogli u datim okolnostima da pružimo maksimum. Sve ono što su bile greške, neiskustvo i neuigranost, prihvatam na sebe, ali nikada neću da prihvatim i shvatim da se ne daje poslednji atom snage za svoju zemlju. Mi smo pali na tom ispitu danas", rekao je Cvetković posle utakmice.

Reprezentativac Žarko Šešum rekao je da je Francuska bila "daleko bolja".

"Moramo mnogo bolje protiv Belorusije. Francuska je bila daleko bolja od nas. Pokazali su nam kako izgleda tim svetske klase", rekao je Šešum.

Izvor: B92/Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mrgud

23.01.2018 11:15

kakav cvetkovic forsira igru koja se igrala prije pedeset godina on nezna bolje dasu sami igraci bili bez njega

ODGOVORITE