Џеко и Емерсон се договорили са Челсијем?!

Остало је још само да клубови утаначе детаље трансфера, пишу италијански медији.

Фудбал 21.01.2018 | 16:30
Џеко и Емерсон се договорили са Челсијем?!
Сага око преласка Едина Џеке у Челси изгледа да се приближава крају.

Бх. репрезентативац, који је од 2011. до 2015. године носио дрес Манчестер ситија, близу је повратка у енглеску Премијер лигу.

У пакету с њим на "Стамфорд Бриџ" требало би да оде и лијеви бек Роме Емерсон Палмијери, а како преноси угледни италијански новинар Фабрицио Романо, тим из Лондона договорио је све са двојицом првотимаца "вучице", те остаје још само да клубови утаначе детаље трансфера.

Првобитну понуду Челсија од 50 милиона евра Рома је одбила, док се разматра нова - 50 милиона плус још 10 кроз евентуалне бонусе.

Џеко је прошле године са 29 погодака био прве стријелац Роме и Серије А, али ове сезоне није на прошлогодишњем нивоу.

У текућем првенству само девет пута затресао је противничку мрежу, па Рома сада види једну од посљедњих прилика да заради на 31-годишњем нападачу.

Ипак, римски тим чини се да није претјерано заинтересован за нападача Мишија Батшуаија, којег су Енглези понудили уз новац, с обзиром да је већ наступао у Лиги шампиона, па не би могао да им помогне у двомечу осмине финала против украјинског Шахтјора.

За Белгијанца је "загризла" и Борусија из Дортмунда, која тражи замјену за Пјера Емерика Обамејанга, који би требало да пређе у Арсенал.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар