Džeko i Emerson se dogovorili sa Čelsijem?!

Ostalo je još samo da klubovi utanače detalje transfera, pišu italijanski mediji.

Fudbal 21.01.2018 | 16:30
Džeko i Emerson se dogovorili sa Čelsijem?!
Saga oko prelaska Edina Džeke u Čelsi izgleda da se približava kraju.

Bh. reprezentativac, koji je od 2011. do 2015. godine nosio dres Mančester sitija, blizu je povratka u englesku Premijer ligu.

U paketu s njim na "Stamford Bridž" trebalo bi da ode i lijevi bek Rome Emerson Palmijeri, a kako prenosi ugledni italijanski novinar Fabricio Romano, tim iz Londona dogovorio je sve sa dvojicom prvotimaca "vučice", te ostaje još samo da klubovi utanače detalje transfera.

Prvobitnu ponudu Čelsija od 50 miliona evra Roma je odbila, dok se razmatra nova - 50 miliona plus još 10 kroz eventualne bonuse.

Džeko je prošle godine sa 29 pogodaka bio prve strijelac Rome i Serije A, ali ove sezone nije na prošlogodišnjem nivou.

U tekućem prvenstvu samo devet puta zatresao je protivničku mrežu, pa Roma sada vidi jednu od posljednjih prilika da zaradi na 31-godišnjem napadaču.

Ipak, rimski tim čini se da nije pretjerano zainteresovan za napadača Mišija Batšuaija, kojeg su Englezi ponudili uz novac, s obzirom da je već nastupao u Ligi šampiona, pa ne bi mogao da im pomogne u dvomeču osmine finala protiv ukrajinskog Šahtjora.

Za Belgijanca je "zagrizla" i Borusija iz Dortmunda, koja traži zamjenu za Pjera Emerika Obamejanga, koji bi trebalo da pređe u Arsenal.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar